Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Beauty en verzorging

Hoe moedervlekken verwijderen

Moedervlekken zijn bruine vlekjes op de huid. Er zit een groot verschil tussen een pigmentvlek en een moedervlek. Een moedervlek is vaak donkerder van kleur en ronder van vorm. Moedervlekken zijn goedaardig. Echter hoeft dit niet altijd zo te zijn. Zodra een moedervlek van kleur of vorm verandert dan is de kans groot dat er iets mis mee is en je direct contact op moet nemen met je huisarts. Er zijn diverse manieren om moedervlekken te verwijderen. De reden voor verwijdering van een moedervlek is vaak dat deze op een zichtbare plek zit zoals het gezicht, nek of hals. De moedervlekken die uitsteken kunnen het beste chirurgisch verwijdert worden door een huisarts of arts. Neem dan altijd even contact op en bespreek het probleem. Er kan vaak op een simpele manier al iets aan gedaan worden.

De moedervlekken die niet uitsteken en als het ware in de huid zitten kunnen op andere manier verwijdert worden. Hieronder bespreek ik enkele methodes die veel gebruikt worden.

Moedervlekken camoufleren met bijvoorbeeld make-up: deze manier wordt het vaakst toegepast. Echter ben je de moedervlek dan niet voor altijd kwijt maar wel voor bijvoorbeeld een speciale gelegenheid. De moedervlek camoufleren doe je dus met make-up zoals foundation of een dekkende poeder. Kies altijd een lichtere kleur dat je huidtype. Zo krijgt het hetzelfde effect zoals je bij je wallen zou doen.

Moedervlekken lichter maken met een fixerende crème. Denk hierbij niet gelijk aan de dure merken die dit tegenwoordig in hun assortiment aanbieden, maar aan bijvoorbeeld een creme die speciaal gericht is op deze behandeling. Een goed merk die ik ten zeerste kan aanraden is Skinlight. De naam zegt het eigenlijk al. Het maakt de huid lichter. Let wel: dit product kan zowel voor pigmentvlekken gebruikt worden als voor het verwijderen van moedervlekken. Smeer het product twee maal daags op de moedervlek en houd dit zo’n twee tot drie weken aan. Daarna zal het gewenste resultaat al bereikt moeten zijn. U kunt vervolgens enkele maanden genieten van een onzichtbare moedervlek. Daarna zal de behandeling opnieuw uitgevoerd moeten worden.

 

Klik voor Meer informatie over Moedervlekken lichter maken met Skinlight

 

Bezoek de link voor meer info : http://www.skinlight.nl/shop/nl/Bestellen/Skinlight/Skinlight-huidbleekmiddel-p50c59.html