Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Bedrijven

Beschoeiing

Beschoeiing door van Baarsen zorgt ervoor dat uw aardewal tegen waterschade beschermd wordt. Van Baarsen kunt u het best omschrijven als een allround aannemersbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw met vaste professionals in dienst. Wij onderscheiden ons door met een compact team, grootse opdrachten en objecten te realiseren met klasse en kwaliteit.

Van Baarsen B.V. is een aannemersbedrijf met veel kunde in de oevervoorziening, beschoeiing en steigerbouw. Beschoeiingen zijn één van onze specialiteiten. Het aanbrengen van diverse soorten beschoeiing geeft een veilige en zeer nette oplossing van het verloren gaan van de aardwal. Door te werken met natuurlijke producten, krijgt de waterkant een eigen uitstraling die dicht bij het origineel komt.

Beschoeiing door van Baarsen B.V

Beschoeiing door van Baarsen B.V. geeft een professionele afwerking aan uw object. Dankzij onze tienjarige ervaring in de beschoeiingstechniek zijn wij meester geworden in het afwerken en beveiligen van oevers. Dankzij de korte lijnen binnen ons bedrijf kent van Baarsen een ieder op de werkvloer persoonlijk, wat altijd leidt tot een strakke communicatie en snelle afwerking. Veel kennis op de bouwplaats en het gehele bouwproces komt van oudsher vooral dankzij de eigenaar, de heer van Baarsen, die als ingenieur betiteld  is.

Contact voor beschoeiing

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met de experts van Van Baarsen B.V. voor meer informatie en advies over beschoeiing. Graag zijn wij u van dienst en gaan wij enthousiast aan het werk om van uw opdracht een kwaliteitsproject te maken. Voor vragen of een offertegesprek kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers.

U kunt contact met ons opnemen via tel: 075 6401797 en e-mail: info@vanbaarsenbv.nl.

Bezoek de link voor meer info : http://www.vanbaarsenbv.nl

Gerelateerde artikelen

Elektricien Roosendaal kan werkzaamheden aan de groepenkast voor je doen

Geld besparen door minder energieverbruik

Verstandhouding tussen werkgever en werknemer