Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Dienstverlening

Verkeersregelaar centrale

agvs B.V UW PARTNER IN VERKEERSMAATREGELEN.
Gezien de ontwikkelingen vanaf de nieuwe wet: De Regeling verkeersregelaars 2009, zijn er door wildgroei vele bedrijven ontstaan die zich bezig houden met het leveren van verkeersregelaars vaak komt het voor dat er evenementen regelaars als beroepsmatige regelaars worden ingezet. Vele van deze bedrijven houden zich niet aan de regels en ontstaan er situaties waardoor de inhurende partijen aansprakelijk worden gesteld aan de gevolgen van het niet naleven van de reglementen. Bij controle wordt door de toezichthouders de werkplek stilgelegd waardoor er aanzienlijke kosten ontstaan. agvs BV zorgt ervoor dat dit soort situaties niet kunnen voorkomen door zich letterlijk aan de wet te houden.

Ons team verkeersregelaars

Denkt u eens aan het geven van een foutieve aanwijzing waardoor een vrachtauto al dan niet beladen met gevaarlijke stoffen, in aanrijding komt met het tegemoet komende verkeer, de schade die hierbij ontstaat, kan betekenen dat u als opdrachtgever verantwoordelijk wordt gehouden. Natuurlijk bedenk u zich dan 2 x als u weet dat voor de tarieven die deze malafide bedrijven hanteren er iets niet klopt!

Onze verkeersregelaars agvs BV onthoudt zich van deze praktijken en heeft de stelling we doen het goed of we doen het niet!

De beroepsmatige verkeersregelaars van agvs BV zijn allen in bezit van een aanstellingspas, de juiste kleding, hebben VCA en zijn goed verzekerd. Een professioneel team dat is ingespeeld op elkaar en zich terdege heeft voorbereid op de te nemen verkeersmaatregelen, waardoor u geen risico’s loopt en de werkzaamheden zonder oponthoud volgens de planning verlopen.

Naast de verkeersregelaars heeft agvs BV een speciaal team samengesteld dat zich in alleen onder-aanneming bezig houden met het plaatsen van bebording, hekwerken en kunnen ingezet worden als monteurs, dit team is naast de aanstelling-pas en VCA certificaat zijn ze in bezit van het Persoonscertificaat BRL 9101, en dus ook hiervoor volledig bevoegd.

Bezoek de link voor meer info : http://www.agvs.nl