Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Financieel

We hebben een incassobureau voor particulieren gevonden.

Incassobureau voor particulieren

Met uw particulieren incasso opdracht moet u naar incassobureau Bill. sterker, Bill is hèt incassobureau voor particulieren. Vele particulieren waren u al voor. Voor het incasseren van geldleningen, niet terugbetaalde borg, huurpenningen, etc. etc. bent u bij Bill aan het goede adres. Familie kwesties behandelen we niet, hiervoor kunt u beter contact zoeken met een advocaat. Indien u twijfelt, neem dan gerust even contact op. Bijna altijd kunnen we u wel van dienst zijn. Voor een particuliere incasso gaat u naar Bill.

De incassoprocedure op zich bij een incassobureau voor particulieren

Als er een incasso procedure gestart wordt bij een incassobureau voor particulieren. Dan ontvangt de debiteur meestal eerst een schrijven. Meestal/Bijna altijd wordt vermeld wat er voldaan moet worden. Particuliere opdrachtgevers kunnen heel vaak een beroep doen op de wet koop op afstand. Bestellingen via het web vallen hier ook onder. Binnen 14 dagen kunt u nog op uw beslissing teurgkomen.  Hij kan de goederen dan terugsturen en binnen 14 dagen dient de webshop  eigenaar het betaalde dan terug te storten.

Uw vordering indienen

Wanneer uw debiteur niet getraceerd wordt. Of als hij/zij niet kan voldoen. Kunnen we de zaak ook aanhangig maken bij de kantonrechter. Debiteur moet zich dan melden bij de kantonrechter. Debiteur kan daar zijn verweer nog doen. De kantonrechter zal vonnis wijzen. Beslag leggen doen we met de uitspraak. Ook het voertuig van debiteur kan in beslag genomen worden. De debiteur krijgt zeer hoge te voldoen. Snel uw vordering indienen voor het te laat is!

Bezoek de link voor meer info : http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-particulieren.html

Gerelateerde artikelen

Slecht omgaan met geld leidt tot schulden