Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Gezondheid

Acties ondernemen bij een laag libido

 

Wat te doen tegen een laag libido

Wanneer je merkt dat je last heb van een laag libido, dan is dat vaak eventjes schrikken. Echter is iets realiseren een stap in de goede richting. Een laag libido ontstaat namelijk niet binnen één dag. Vaak gaat er een tijdje overheen wanneer iemand minder actief is op intiem vlak. Een laag libido wordt tevens vaak veroorzaakt door verschillende facetten. Hieronder leest u de meest voorkomende.

 

  • Pijn en Ziekte: door het hebben van constante pijn wordt het lastig om te ontspannen. In zo’n geval is het raadzaam om de huisarts te bezoeken en uw probleem voor te leggen. Dit is ook mogelijk bij ziekte. Eerst leg je de aandacht op de ziekte zelf, ben je wellicht herstellende, maar kan er aan zoiets ook zeker wat gedaan worden. Laat je dus niet weerhouden door schaamte of tegenstrijdigheden. De huisarts kan vaak advies op maat geven, ook wanneer uw klachten betrekking hebben op het libido.

  • Stress en een ongezonde levensstijl; deze twee componenten gaan vaak hand in hand. Door het hebben van stress door werk of in relationele sfeer, zoekt men vaak uitwegen in ongezond eten. Dat is dan heel lekker, maar voor je lichaam is dat niet zo goed. Een hamburger of frietje mag overigens best gegeten worden, denk er daarbij wel even aan dat je daarbij wel voldoende groente en fruit eet.

 

Dat waren de meest voor de hand liggende symptomen bij een laag libido. Echter kunnen die van jou hier natuurlijk van af wijken. Wanneer je door stress op langer termijn een lager libido hebt, kun je eventueel, om je libido een boost te geven, libido verhogende middelen gaan gebruiken. Let wel: deze middelen zijn vaak duur en worden door de meeste mensen tijdelijk gebruikt.

 

Bezoek de link voor meer info : http://www.libidoxl.nl/

Gerelateerde artikelen

Het vinden van de juist hoortoestellen

Wat te doen tegen impotentie

Vitamines die je altijd nodig hebt!