Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Gezondheid

Ervaring van een te laag libido van mannen

Ik ben een man van 37 jaar oud, op zich in goede gezondheid en met een mooie en lieve vriendin. Ik merk alleen het laatste jaar dat ik veel minder zin heb in vrijen met haar.

Na een tijdje begon ze dat te merken en vroeg ze of ik een ander had, of ik haar niet meer aantrekkelijk vond of dat het wat ze deed in bed gewoon niet meer interessant voor mij was. Omdat ik merkte dat ze hier erg onzeker van werd ben ik viagr4 gaan gebruiken. Dit leidde absoluut tot een verbetering van ons liefdesleven, maar ik ben er toch niet tevreden mee.

Het is een duur middel en ik heb last van de bijwerkingen. Ook weet mijn vriendin niet dat ik deze pillen gebruik dus ben ik niet eerlijk tegen haar. Ik las op internet over andere middelen en methodes, maar er zijn er zo veel. heeft iemand er ervaring mee buiten het gebruik van libido verhogen pillen?

{externalimage}}

 

Ik heb net op internet iets besteld. Het seksleven van mij en mijn vriendin is op het moment wat saai. Dit komt omdat mij libido best laag is, na wat rond surfen op het internet ben ik dan eindelijk tot de conclusie gekomen dat ik een libido verhogend middel wil gaan gebruiken. Nu kwam ik een natuurlijk kuur tegen die ik heb besteld. Bij de omschrijving staat dat het de pikant potentie bevordert. Dit product schijnt te zorgen voor meer aanmaak van het hormoon testosteron. Er stond op de site bij dat je maximaal 1 uur van te voren 2 tabletten moet innemen met water. Het ondersteunt een erectie en je libido gaat omhoog.. Ik ben heel erg benieuwd, maar aan de andere kant ook zenuwachtig. Zal ik er niet ziek van gaan worden? En zal ik straks niet meer zonder die tabletten een normaal libido kunnen hebben? Zijn er andere mannen die ervaring  hebben met deze natuurlijke kuur? 

Bezoek de link voor meer info : http://www.libidoverhogen.nl/testosteron-booster/

Gerelateerde artikelen

Acties ondernemen bij een laag libido

Psycholoog ingeschakeld

Een reanimatiecursus volgen: de moeite waard?