Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Hobby en vrije tijd

Speeddating bijwonen? Schrijf dan in via www.speeddating-belgie.be!

Speeddating België

 Speeddating door Speeddating-belgië.be is 91% kans op een match. Een perfecte manier om effectief en snel 7 – 10 singles te ontmoeten uit je buurt. Speeddating avonden en events  zullen vanaf april 2014 wekelijks worden georganiseerd door Speeddating-belgie.be en dit in de provincies Limburg, Antwerpen, Blaams-Brabant en Brussel. Dit opstartend bedrijf is een nieuwe Belgische speler die deel uitmaakt van het dating – en relatiebureau Rich Romance. Wenst u zich in te schrijven voor een speeddating avond? Surf dan zeker eens naar www.speeddating-belgie.be!

Speeddating bestaat uit groepjes van 7-10 mannen en vrouwen die elkaar gedurende 10 minuten leren kennen en dit in een aangename en mooie setting. Bedeoling is dat men gedurende deze speeddating een 3 matches overhoud die dan aan het einde van de avond aan elkaar worden overhandigd. Met deze gegevens kunnen dan deelnemers met gedeelde interesses en voorkeuren met elkaar in contact komen en de eerste kennismaking tot een meer diepgaander gesprek laten voeren.

Spreekt deze manier van dating u ook aan? Neem dan vooral een kijkje op de website van Speeddating-belgie.be. U kunt er zich inschrijven voor een locatie naar keuze!

Bezoek de link voor meer info : http://www.speeddating-belgie.be/