Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Particuliere dienstverlening

Deze kapperszaak nabij Lekkerkerk is geknipt voor u

Het is een vak apart om de mooiste en fraaiste kapsels te creëren. Gelukkig zijn er experts bij wie u aan kunt kloppen voor gegarandeerd resultaat. Bij Monique’s Hairfashion, een kapperszaak in Krimpen aan de Lek nabij Lekkerkerk, wordt met liefde en passie gewerkt aan de mooiste creaties. Deze kapperszaak wil iedere klant – zowel man, vrouw als kind – van een praktisch en oogstrelend kapsel voorzien. De tijd die nodig is om tot het gewenste resultaat te komen, wordt met liefde uitgetrokken voor elke klant. Voor sommige mensen is het terug in model brengen of het knippen van de dode puntjes voldoende, voor andere klanten staat er een meer uitgebreide behandeling op het programma.

Een resultaat dat aan uw wensen voldoet

Wat uw exacte wensen ook zijn, de professionals van de kapperszaak uit regio Lekkerkerk doen wat ze kunnen om tot het gewenste resultaat te komen. Uw haar, of juist dat van uw partner of kind, is bij Monique’s Hairfashion in Krimpen aan de Lek in goede handen. Het haar van dames wordt uitgebreid gewassen, geknipt en zo nodig ook gestyled en gekleurd. Uw haarwensen worden bij deze salon werkelijkheid. Bovendien kunt u er met uiteenlopende wensen terecht. Ook als u bijvoorbeeld gaat trouwen of een bruiloft gaat bezoeken, kunt u uw haren en zelfs uw visagie laten verzorgen. Daarnaast zijn er behandelingen zoals extensions en highlights mogelijk.

Geniet van een aangename sfeer

De kapperszaak uit regio Lekkerkerk staat bekend om zijn ongedwongen sfeer. Niets moet, maar alles kan. Elke klant is welkom – man, vrouw, kind, – ongeacht de haarwens. Wilt u meer weten over de specifieke mogelijkheden bij deze kapperszaak nabij Lekkerkerk? Loop dan vrijblijvend binnen of neem via de contactgegevens op de website contact met de zaak op. De vriendelijke medewerkers staan u graag te woord en plannen indien gewenst een afspraak voor een behandeling in.

https://moniqueshairfashion.nl/