Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Woning en Tuin

Gemakkelijk te leggen graszoden

Mooie graszoden

Overweegt u om mooie graszoden te gaan kopen? Heeft u wel eens geprobeerd om zelf graszaad te zaaien om zo een volwaardige grasmat te krijgen, maar is dat niet gelukt? Neem dan eens een kijkje op de website van Boelens. Bij onze onderneming kunt u de mooiste graszoden bestellen. Dat heeft vele voordelen. Wij leveren namelijk uitsluitend topkwaliteit. Wij telen de zoden bovendien zonder netten. U hoeft ook niet al te veel onderhoud zelf te plegen, waardoor u tijd overhoudt voor de meer aangename dingen die het leven u te bieden kan hebben. Het voorjaar doet al weer bijna zijn intrede. Dat kan u op het idee brengen nieuwe graszoden te kopen. Dat is natuurlijk een heel goed idee, al helemaal als u bestelt bij Boelens Graszoden. Dit bedrijf is gevestigd in het Drentse plaatsje Borger. Daar heeft men liefst 35 hectare aan grond tot zijn beschikking, waar kant-en-klare graszoden worden geproduceerd. Dat maakt dan ook dat het hier om een van de grotere spelers in de branche van het gras leveren gaat. Bovendien neemt men het erg nauw met de van toepassing zijnde wet- en regelgeving en heeft men een hoogstaand keurmerk voor het zaaigoed. Vorige week nam ik het besluit nieuwe graszoden te gaan kopen. Ik dacht toen: waar zou je zoiets nu vinden? Toen keek ik op internet en daar vond ik het bedrijf Boelens, dat gespecialiseerd is in graszoden. Het leek mij dan ook een goed idee daar te gaan bestellen. En daar heb ik geen moment spijt van gehad. Ik woon zelf in de buurt van het Drentse plaatsje Borger, dus ik kan de zoden daar gewoon afhalen zonder dat ik meer moest betalen voor het verzenden ervan. Dat is toch altijd mooi meegenomen.

Gemakkelijk te leggen graszoden

Maar Boelens biedt meer. Onze graszoden zijn namelijk gemakkelijk zelf te leggen. U moet daarvoor wel een aantal instructies van onze zijde opvolgen. Zo moet u de graszoden niet in het felle zonlicht leggen, want dan drogen ze uit en gaan ze broeien. Als u langer dan 24 uur wacht met het aanleggen moet u de zoden even uitrollen. Besproei ze in dat geval ook even met water. Gaat u ze zelf aanleggen, dan moet u zorgen dat de ondergrond goed voorbewerkt is. Dat betekent dat er genoeg vocht en voedingsstoffen in de bodem moeten zitten. Zorg er tevens voor dat de grond niet al te nat is. Boelens Graszoden is dus een bedrijf met ruime ervaring. Dat weet u als u hier koopt. De firma is ook eerlijk, transparant en erg betrouwbaar. Er zijn alleen maar tevreden klanten u voorgegaan in de zoektocht naar graszoden. U zult dan ook geen enkele wanklank horen. Bestel dus niet elders, maar juist hier. Dan weet u zeker dat u goed zit. Het gaat hier wel om het vernieuwen van uw tuin, hetgeen toch een uiterst delicate aangelegenheid is. Bestel dus snel. De graszoden van deze firma zijn ook van grote kwaliteit. Het komt nog wel eens voor dat de aanbieders van graszoden maar een matig product afleveren in de hoop dat de klant er niet achterkomt. Zo niet Boelens, want dat de zoden hiervan van uitstekend allooi zijn staat is een ding dat vaststaat. Vele tevreden klanten zijn u al voorgegaan in hun queeste de juiste grasmat aan te kunnen leggen. Met behulp van deze onderneming is dat dus geen enkel probleem. Op de website staan zelfs een paar erg nuttige en tijdsbesparende tips, die iedereen gratis kan zien.

Eenvoudig bestellen

Het is helemaal niet moeilijk om graszoden te bestellen bij dit bedrijf. U kunt gewoon de betaling online regelen, of u geeft aan dat u contant wilt betalen op het moment dat uw bestelling wordt geleverd. U kunt er namelijk voor kiezen dat uw nieuwe graszoden bij u thuis worden bezorgd. Maar als u in de buurt woont van het pittoreske Borger in de provincie Drenthe, of als u daar toevallig eens langskomt, kunt u er ook voor kiezen de boel af te halen. Dat scheelt weer in de totale kosten. De graszoden die dit bedrijf levert zijn er daarnaast is veel verschillende afmetingen. Ik heb zelf een gazon dat een wat vreemde vorm heeft, waardoor ik met een en dezelfde maat niet uit zou komen. Die vreemde vorm komt door een boom, een gouden regen om precies te zijn, die in een perkje staat. De standaardmaat is precies één vierkante meter, maar er zijn meer opties. Er zijn namelijk ook blokzoden (30 bij 30 centimeter) en bigrolls (60 cm breed en in de lengte maximaal 25 meter). Voor de volledigheid: u moet voor deze speciale formaten wel minstens 500 vierkante meter afnemen. Dit bedrijf is ook erg klantvriendelijk. Op de website treft u namelijk, geheel en al gratis, enkele handige tips aan met betrekking tot graszoden. Deze tips zullen u tijd besparen als het aankomt op bijvoorbeeld het onderhoud van de zoden. De tips gaan over het maaien van het gras, de bemesting van het gazon, het sproeien daarvan, het voorkomen van mos en de bestrijding van onkruid, dat nog wel eens welig wil tieren op uw grasmat. Laat dat niet gebeuren en kijk op de site voor al deze handige tips. U kunt ook contact opnemen voor meer informatie. Hoe dan ook, voor fraaie kwaliteitsgraszoden moet u bij dit bedrijf zijn.

Bezoek de link voor meer info : https://www.boelensgraszoden.nl/

Gerelateerde artikelen

Rolluiken aanschaffen

Wandtegels restpartijen

Een overkapping van douglas hout