Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Woning en Tuin

Henco Vision koppelingen, snel en betrouwbaar

Met Henco Vision zijn er slechts drie stappen die zorgdragen voor een betrouwbare en altijd waterdichte koppeling tussen twee leidingen of een koppelstuk voor het aansluiten van andere producten. Dit maakt het tot het snelst te installeren waterleiding systeem dat niet alleen makkelijk verloopt maar ook een hoge betrouwbaarheid heeft als het om installeren zonder lekkage of andere verstoringen. De handeling die het systeem van insteekkoppelingen zo te installeren maakt zijn 1. Knip – Zorg ervoor dat de buis wordt gesneden of geknipt op 90 º. De Henco buisschaar heeft een handige houder om de buis te ondersteunen tijdens het snijden. 2 Kalibratie – IJk de pijp met de Henco ontbraam en kalibreersleutel. Schuif de kalibreersleutel recht over de pijp, draai met de klok mee tot een continue afschuining wordt gesneden om zowel de binnenste en de buitenste randen van de buis. Het ontbramen vindt tegelijkertijd plaats. 3 in elkaar drukken – Duw, na het verwijderen van de beschermkap de leiding helemaal in de fitting. Gebruik het kijkvenster in de Vision koppelingen om te zien of de leiding er voldoende diep in is geduwd.

Koppelingen ook snel te demonteren

Bij latere uitbreidingen van het leidingsysteem dat met de koppelingen Henco Vision is gemonteerd kunnen de insteekkoppelingen ook weer gemakkelijk en snel gedemonteerd worden. Het toevoegen of uitbreiden van het bestaande leidingnetwerk wordt zo een kinderspel. Het systeem is door zijn opzet van insteekkoppelingen en zonder zwaar gereedschap ook bij uitstek geschikt voor installatiue in kleine ruimtes waar u maar uiterst moeizaam in terecht kunt. Leidingen zijn nooit echt fraai om in het zicht te hebben maar mocht dat een keer noodzakelijk zijn dan ziet u dat Vision materialen in het zicht gemonteerd een prima uitstraling geven. De koppelingen zijn nog licht te buigen en weerstaan een buiging tot maximaal 10°. Henco Vision is verkrijgbaar in diameters van 16, 20 en 26mm.

Innovatie en vooruitgang

In lijn met de geschiedenis van innovatie, en na jaren van baanbrekend onderzoek en intensieve ontwikkeling, is het bedrijf er trots op om de Vision koppelingen te introduceren. Een verdere toevoeging aan de uitgebreide range van installatiemateriaal producten uit Belgie. Het vertrouwen in de producten, waaronder Henco Vision, wordt onderstreept door de 10 jaar garantie die op de producten zoals leidingen en koppelingen wordt gegeven. In onze webshop een ruime keuze aan installatie materiaal

Bezoek de link voor meer info : http://www.sani-bouw.nl

Gerelateerde artikelen

Houten Kozijnen Expert lanceert nieuwe website

Moderne hanglamp.

Een dikke boomstronk verwijderen