Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Entertainment

Ben jij klaar voor een Halloween escaperoom?

Voor wie denkt dat Halloween alleen maar leuk is rond eind oktober, zit verkeerd. Bij Flappie Kids in de omgeving van Tilburg is namelijk een escaperoom “De Halloween Bar” waar je het hele jaar mag genieten van de enge sfeer terwijl je samen met je vrienden probeert uit de escaperoom te komen.

Het verhaal gaat dat er lang geleden een groep kinderen in deze bar kwam om samen een feestje te vieren. Ze hadden het leuk. Ze dansten, lachten samen en hadden wat lekkers te eten en te drinken. Ineens sloeg de sfeer compleet om omdat ze erachter kwamen dat er een aantal vrienden verdwenen waren. De kinderen keken rond in de bar en zochten overal, maar er was niemand te vinden. Dat er nogal donker was in de bar hielp natuurlijk ook niet echt mee. Zonder dat de anderen het doorhadden verdween de rest ook één voor één…

Deze kinderen zijn helaas nooit meer terug gevonden maar nu is het aan jullie om te ontsnappen uit deze Halloween Bar. De enige manier om dit voor elkaar te krijgen is door binnen anderhalf uur alle opdrachten op te lossen.

Extra informatie

Het is natuurlijk heel gaaf om samen met je vrienden de verschillende geheimen te ontdekken en op te lossen. Samenwerken, op onderzoek gaan en dingen ontdekken. Maar houd er wel rekening mee dat het behoorlijk eng kan zijn, hier moet je dan ook wel tegenkunnen. Het is in deze bar natuurlijk de bedoeling dat jullie binnen de tijd uit de bar weten te ontsnappen.

Deze escaperoom is het meest geschikt voor kinderen tussen de 10 en de 14 jaar, al kan dat per kind verschillen. Per groep kunnen er 7 tot 10 kinderen mee en de kosten hiervoor zijn €12,50 per persoon. Hiervoor krijg je anderhalf uur in de escaperoom. Wil je ook nog graag wat te eten of te drinken, dan is dit extra bij te bestellen via het boekingsformulier.

Bezoek de link voor meer info : https://www.facebook.com/flappiekids/