Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Marketing

Kauwgom bedrukken als relatiegeschenk

Kauwgom bestaat al  heel lang, in de klassieke oudheid werd al gekauwd op verschillende soorten gom in verschillende werelddelen. Lees waarom kauwgom bedrukken het perfecte relatiegeschenk en promotiemateriaal is voor jouw bedrijf.

De opkomst van kauwgom

In Nederland was kauwgom voor de Tweede Wereldoorlog al wel bekend, maar werd nauwelijks gebruikt. Pas door de invloed van de Amerikaanse en Canadese soldaten na de bevrijding werd kauwgom hier ook populair. In 1939 werd er begonnen met wetenschappelijk onderzoek naar de rustgevende effecten van het kauwen op kauwgum. Het bleek al snel dat mensen door het kauwen zich meer op hun gemak voelden en dat de stress verschijnselen afnemen. Het maakte niet uit waarop men kauwde, al was kauwgum, door de betere smaak, wel de meest populaire vorm. Vanaf de jaren 90 zijn vooral suikervrije kauwgoms enorm populair. Want lekker, fris en ook nog suikervrij? Door de jaren heen is kauwgom een vast onderdeel geworden van het snoepvak in de supermarkt en een gewoonte voor veel mensen. Snel even een frisse adem en wat afleiding.

Waarom kauwgom bedrukken?

Kauwgom met je logo erop is een geweldige giveaway en werkt goed als een promotionele weggeefactie op beurzen en evenementen of als onderdeel van een lopende reclamecampagne. Wij kunnen de kartonnen omhulsels bedrukken met jullie logo of reclame slogan. Dat kan zelfs in full colour waardoor je logo of reclame extra zal opvallen. Je krijgt van ons een ontwerp template en je kunt dan een ontwerp maken dat past bij jullie organisatie en uitstraling.

Kauwgom bedrukken is dus een perfecte manier om je merk onder de aandacht te brengen van een grote doelgroep. En dat voor een hele scherpe prijs. 

De voordelen van kauwgom bedrukken

Het bedrukken van kauwgom met je bedrijfslogo of merknaam kan een effectieve manier zijn om je bedrijf te promoten en je naamsbekendheid te vergroten. Kauwgom is een alledaags product dat vaak wordt gebruikt en gedeeld, waardoor het een ideaal promotiemiddel is. Door je logo of merk op kauwgom te laten bedrukken, creëer je een unieke en opvallende manier om je bedrijf te presenteren.

 

Ten eerste biedt bedrukte kauwgom een brede verspreiding van je merk. Kauwgom wordt vaak gedeeld en doorgegeven, waardoor je bedrijfslogo of merknaam snel en gemakkelijk wordt blootgesteld aan een groot aantal potentiële klanten. Dit vergroot de kans dat mensen je merk herkennen en onthouden, wat leidt tot meer naamsbekendheid en mogelijk nieuwe klanten.

 

Daarnaast kan bedrukte kauwgom een positieve associatie met je merk creëren. Kauwgom is een product dat wordt geassocieerd met frisheid, mondhygiëne en een positieve ervaring. Door je merk op kauwgom te drukken, geef je een signaal af dat je bedrijf zorg besteedt aan details, klanttevredenheid en het bieden van een aangename ervaring. Dit kan de perceptie van je merk verbeteren en het vertrouwen van potentiële klanten vergroten.

 

Sportlife kauwgom bedrukken bij Relatiegeschenk4you

Bij Relatiegeschenk4you bieden we kauwgom bedrukken aan tegen scherpe prijzen, waardoor het een kosteneffectieve en slimme keuze is om je bedrijf te promoten. Onze bedrukte kauwgom is van hoge kwaliteit en wordt geproduceerd met oog voor detail, zodat jouw logo of merknaam opvallend en professioneel wordt weergegeven. Vragen? Wij staan voor je klaar met raad, daad en kauwgom.