Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Onderwijs

Help ieder project naar succes

Als projectmedewerker help jij met het organiseren van een evenement, het openen van een nieuwe winkel of de aanleg van een snelweg. Je bent een kei in organiseren en je vindt het leuk je als spin in het web met verschillende mensen om te gaan. Met de opleiding tot Projectmedewerker op meer dan vijftig locaties in Nederland kun je binnen één jaar met twee diploma’s aan de slag op projectbasis. Het bedrijfsleven heeft op dit moment steeds meer behoeften aan parttime en fulltime projectmedewerkers. Sla daarom je slag en begin vanaf het nieuwe schooljaar met de opleiding Projectmedewerker.

Twaalf maanden in de leer

De opleiding leidt je de eerste negen maanden op tot Administratief Medewerker. De vervolgopleiding tot Projectmedewerker duurt drie maanden. Je leert alle administratieve basisvaardigheden waarna je je onder andere verdiept in jouw rol binnen een projectteam en het 10-stappenmodel voor succesvol projectmanagement. Na twaalf maanden ga je met twee diploma’s op zak naar je eerste sollicitatiegesprek.

’s Ochtends of ‘s avonds

De veertig klassikale lessen van de opleiding Projectmedewerker worden gegeven op vijftig locaties in Nederland. Je kunt kiezen voor de wekelijkse ochtendles van 9.00 tot 12.00 uur of de avondles van 19.00 tot 22.00 uur. Uit ervaring van andere studenten besteedt je ongeveer vier uur per week aan huiswerk. Om deel te nemen aan deze opleiding heb je geen specifieke vooropleiding nodig. Wel moet je gemotiveerd zijn en de juiste inzet tonen om te kunnen slagen. Onder professionele begeleiding tijdens en na de les slaag jij als nieuwe projectmedewerker.

Belasting in jouw voordeel

Het slagingspercentage van de opleiding is negentig procent, dankzij de kleine klassen en de examentraining voor beide opleidingen. Het belastingvoordeel is meer dan dertig procent. Als jij jezelf ziet als nieuwe projectmedewerker, dan is deze opleiding Projectmedewerker meer dan het overwegen waard.

Bezoek de link voor meer info :