Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Aanbiedingen

Creëer een unieke PET-fles met een gepersonaliseerd design

Een professionele PET-fles inclusief gepersonaliseerd ontwerp zorgt ervoor dat uw product en merk opvalt in de winkelschappen. De ideale PET-fles voor uw merk, laat u ontwerpen en ontwikkelen door PET Power. Deze producent biedt een zeer uitgebreid assortiment aan standaard kunststofverpakkingen aan van de hoogste kwaliteit. Ze heeft u de keuze uit meer dan zevenhonderd PET-flessen en meer dan driehonderd bijpassende sluitingen die voldoet aan de functie van uw product. Ontdek de mogelijkheden voor uw merk!

De beste kwaliteit farmaceutische verpakkingen

Deze producent van kunststofverpakkingen is actief in verschillende branches, zoals de voedingsindustrie, de huishoudelijke industrie, de cosmetische industrie en de farmaceutische industrie. Het aanbod pharma bottles van deze specialist is zeer uitgebreid. Zo vindt u de perfecte Media-fles, sirop-verpakking of Piljar-verpakking voor uw product. Het standaard assortiment van deze producent begint bij bij 10 milliliter en loopt op tot een Media-fles van 1,1 liter. Deze producent verzekert u van de beste kwaliteit verpakkingen die voldoen aan alle eisen die gesteld worden aan farmaceutische verpakkingen. Meer hierover leest u op de website van deze producent.

Uw eigen PET-fles laten ontwikkelen

Wilt u een eigen PET-fles of Media-fles samenstellen en laten ontwikkelen bij deze producent? Via de handige configurator kunt u uw eigen stijlvolle, functionele en veilige kunststofverpakking samenstellen. U kiest uit het laatste aanbod en recente innovaties voor de beste PET-fles mogelijk. Zo stelt u vanuit huis uw ideale verpakking samen voor uw product. Deze specialist zorgt voor een complete service, inclusief sluiting en gepersonaliseerd ontwerp voor uw merk.

Ontdek de mogelijkheden bij deze producent

De ideale PET-fles of Media-fles voor uw merk vindt u bij deze gespecialiseerde producent. U heeft de keuze uit een enorm assortiment aan standaard verpakkingen van kunststof, of laat een op maat gemaakte PET-fles ontwikkelen die speciaal voor uw product is samengesteld. Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem via de website van deze specialist contact op. U wordt graag verder geholpen met de ontwikkeling van de perfecte verpakking voor uw merk.

Gerelateerde artikelen

Raambekleding die het meest geschikt is voor de kinderkamer

Succesvol een aanhanger huren doe je met 123machineverhuur.nl!

Zo vier je kerstmis goed