Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Aanbiedingen

Receptioniste / Telefoniste met administratieve ervaring

Bent u representatief en gastvrij en ontvangt u onze klanten met een vriendelijke glimlach?

Heb je goede contact- en communicatieve vaardigheden en een prettige telefoonstem? Staat u nog steeds voor de uitdaging om administratieve ondersteuning te bieden aan de verkoopafdeling?

Dan zoeken wij jou! The Dutch Cabin Group is gespecialiseerd in het verzorgen van tijdelijke en (semi) permanente huisvesting. The Dutch Cabin Group heeft meer dan 60 jaar ervaring. We hebben zaken in binnen- en buitenland.The Dutch Cabin Group heeft een jonge en enthousiaste algemeen directeur. Er werken ongeveer 140 medewerkers. In 2013 is het bedrijf door acquisities meer dan verdubbeld en heeft het een eigen productiebasis en kantoor in Duitsland. Vervolgens werd in 2017 opnieuw een acquisitie gedaan. De Dutch Cabin Group heeft haar business scope uitgebreid door uitbreiding van haar business scope en activiteiten.

Begin 2020 openden we onze eigen productiebasis in Kronde. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Klundert Met de uitbreiding van ons bedrijf zijn wij op zoek naar representatieve, vriendelijke en enthousiaste vertegenwoordigers: receptioniste / telefoon (24 uur)

Wat ga je doen in deze functie?

Als receptioniste / telefoniste ben je het gezicht en visitekaartje van ons bedrijf en het eerste aanspreekpunt voor klanten, leveranciers, bezoekers en medewerkers. In die zin kun je de rol van de gastvrouw spelen. U exploiteert de telefooncentrale en gaat zorgvuldig om met al onze fysieke telefoondiensten en u verwelkomt bezoekers hartelijk. Ook ben je de administratieve ondersteuning van de verkoopafdeling, bijvoorbeeld bij het ontwikkelen van offertes en archiveren van orders in ons CRM-systeem. Je beheert de kantoorinventaris, plaatst bestellingen en houdt de keuken en vergaderruimtes netjes. Je werkt met een collega receptioniste / receptioniste en jullie zijn beiden minimaal drie dagen per week bereikbaar

vacatures in Belgie

https://www.vindazo.nl/keywords/receptioniste-telefoniste.html