Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Banen en opleidingen

BAZ Verpleegkundige

Wat ga je doen

Is de afdeling Intensive Care Volwassenen op de lange termijn de afdeling waarin u zich wilt specialiseren? Door als Verpleegkundige Basisopleiding EHBO (BAZ) te dienen, kunt u vertrouwd raken met IC-expertise en deelnemen aan het vormgeven van deze nieuwe functie.

De wereld en het Amsterdam UMC hebben de afgelopen maanden felle gevechten meegemaakt. Een van de belangrijke conclusies is dat er meer IC-capaciteit nodig is. Het ministerie heeft in opdracht van het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ) de huidige IC-capaciteit op korte termijn structureel uitgebreid. Een deel van deze verbetering kan worden bereikt door gekwalificeerde verpleegkundigen die zijn opgeleid in de acute zorg: BAZ-verpleegkundigen. Omdat het Amsterdam UMC het aantal IC-bedden sterk zal vergroten, zijn wij op zoek naar verpleegkundigen die zich willen specialiseren in BAZ-verpleegkundigen.

De functie van een BAZ-verpleegkundige is een nieuwe functie die je gedeeltelijk ontwikkelt. Als BAZ-verpleegkundige zorgt u samen met uw leidinggevende (professionele IC-verpleegkundige) voor meerdere IC-patiënten. Onder begeleiding vervul je een belangrijke rol in de behandeling van IC-patiënten Als BAZ-verpleegkundige verricht je belangrijke taken in de specifieke basiszorg van IC. De complexiteit van de zorgvraag maakt je job dynamisch en uitdagend, waardoor je deel uitmaakt van een multidisciplinair team.

Opleiding

De basistraining voor acute zorg duurt ongeveer 6 maanden. Het theoriegedeelte duurt ongeveer 18 dagen en wordt verzorgd door Amstel Academy. Een groot deel ervan wordt in cijfers gegeven.

Deze cursussen worden gegeven door ervaren docenten, IC-verpleegkundigen en intensieve experts met een rijke praktijkervaring, daarom moet de verbinding tussen theorie en praktijk zo effectief mogelijk zijn. De inhoud van de training omvat een onderdeel van de reguliere IC-training. Combineer theorie met praktijk.

De BAZ-cursus is onderdeel van veel acute zorgcursussen. In de latere stadia van je carrière biedt dit je de mogelijkheid om je opleiding tot intermediaire verpleegkundige (MC), gevorderde verpleegkundige of IC-verpleegkundige te versnellen. Opgroeien als CCU of spoedverpleegkundige behoort ook tot de mogelijkheden voor een BAZ-opleiding. De opleiding tot BAZ-verpleegkundige start elke maand en de volgende optie is half september 2020.

Deze functie kan zowel parttime als fulltime (28-36 uur) worden vervuld. De opleidingstijd voor deeltijdbanen is langer.

Wat we van je verwachten

Je bent een BIG-geregistreerde verpleegkundige, bij voorkeur met een hbo-opleiding en minimaal één jaar werkervaring als verpleegkundige in een ziekenhuis. verder:

Vind je het leuk om in een team van verpleegkundigen en artsen te werken in een teamomgeving?

Je bent een proactieve en onderzoekende verpleegkundige en kunt innovatieve oplossingen vinden voor je kansarme patiënten;

Je denkt actief na over de verdere invulling van de functie;

Ben je stressbestendig, werk je secuur en kun je onder hoge druk werken;

Naast technische vaardigheden zijn ook veel vaardigheden erg belangrijk; observatie, rapportage, klinisch redeneren en communicatie. Je laat natuurlijk geen kansen liggen.

Wil je je kennis en verpleegkundige vaardigheden verdiepen en de nieuwe functie van BAZ-verpleegkundige helpen ontwikkelen? Dan lezen we dit allemaal in je motivatiebrief!

Waar ga je werken

Op de locatie VUmc bereikte onze moderne IC het hoogste IC-niveau. Er is ook een aparte Medium Care, die ook kan worden gebruikt als IC-boost- en buck-functies. De totale fysieke capaciteit van de afdeling ICV bedraagt ​​44 IC / MC-bedden

Ook de AMC-locatie behoort tot het hoogste IC-niveau, met een totale fysieke capaciteit van 50 bedden

Beide locaties maken gebruik van moderne apparatuur en u maakt gebruik van de nieuwste technologie. Naast de multidisciplinaire samenwerking binnen de afdeling, is de IC ook continu bezig met verpleegkundige, technische en medische ontwikkeling en onderzoek. Je komt terecht in een groot team waarin een prettige en gedurfde manier van samenwerken essentieel is.

Wat we je bieden

Wij bieden je voldoende kansen voor ontwikkeling, verdieping en verbreding, bijscholing en doorgroeimogelijkheden! Werken bij UMC Amsterdam betekent werken in een bevlogen professionele omgeving die ontwikkeling in alle aspecten bevordert.

Het salaris is gebaseerd op 36 uur en het totale maandinkomen ligt tussen de 2.422 euro en 3.280 euro (cao 7 niveaus UMC). Interne kandidaten behouden hun salaris en (vast) contract.

Salaris is exclusief onregelmatige ploegentoeslag, vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,3%).

We zullen in eerste instantie een opleidingscontract van 6 maanden aanbieden, als je een normale baan hebt, krijg je het contract voor onbepaalde tijd na de opleiding.

Naast goed bereikbaar met het openbaar vervoer zijn er ook parkeerplaatsen voor medewerkers. Wil je met de fiets komen, dan kun je gebruik maken van het fietsplan.

Het pensioen wordt opgebouwd in ABP. UMC Amsterdam droeg een groot deel van de premie bij (70%).

Wij hebben een zeer actieve personeelsvereniging en organiseren het hele jaar door diverse (sport) activiteiten en evenementen. Samen met ons heb je gratis en onbeperkt toegang tot trainingen in onze online leeromgeving GoodHabitz.

Prettige werkomgeving waar artsen en verpleegkundigen kunnen samenwerken


https://nl.nieuwejobs.com/job/q/sollicitatie-cv.html