Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Banen en opleidingen

De missie van Kompas Veiligheidsgroep

Kompas Veiligheidsgroep, een gerenommeerd opleidingsinstituut, heeft als kernmissie het verbeteren van de veiligheid in Nederland. Met een ongeëvenaarde passie voor veiligheid en leeroplossingen, focussen wij ons primair op BHV cursussen, maar bieden tevens EHBO, VCA cursussen en diverse veiligheidsproducten aan.

Toewijding aan kwaliteit en actualiteit in BHV cursussen

Als expert op het gebied van BHV cursussen staat bij ons kwaliteit hoog in het vaandel. We ontwikkelen onze bhv cursussen met de grootste zorg en zorgen ervoor dat deze te allen tijde up-to-date zijn. Hierbij nemen wij de laatste wet- en regelgeving steevast in acht. Het resultaat? Cursisten die na hun training vol vertrouwen en adequaat kunnen reageren op noodsituaties. Een standaard bhv cursus bij Kompas Veiligheidsgroep beslaat slechts één dag, terwijl een herhalingscursus zelfs in een halve dag voltooid kan worden. Daarnaast zorgen onze EHBO- en VCA cursussen ervoor dat cursisten vaardig worden in respectievelijk het verlenen van eerste hulp bij medische noodgevallen en het herkennen van risico’s op de werkvloer.

Veiligheidsadvies en producten voor optimale bescherming

Naast het aanbieden van educatieve programma’s, zoals een bhv cursus, onderscheidt Kompas Veiligheidsgroep zich door maatwerk veiligheidsadvies te leveren. Ons team van ervaren veiligheidsdeskundigen staat klaar om organisaties te assisteren bij het opstellen van uitgebreide veiligheidsplannen en risico-inventarisaties. Hiermee kunnen organisaties niet alleen een veilige werkomgeving garanderen, maar tevens voldoen aan alle geldende regelgeving. Voor degenen die op zoek zijn naar betrouwbare veiligheidsproducten, biedt onze webshop een breed assortiment. Van EHBO-koffers en brandblussers tot AED’s en verbandmiddelen; bij ons vindt men alles wat nodig is voor een veilige omgeving.