Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Eten en drinken

Lunchen in Zeeland: geniet van overheerlijke seizoensproducten

Als je op een bijzondere locatie wilt lunchen in Zeeland, dan kun je zeker terecht bij ZeeuwsGenieten in Waarde! Hier vind je namelijk niet alleen een prachtige camping, maar ook een gezellig restaurant. In het restaurant worden voortreffelijke maaltijden geserveerd. De maaltijden worden samengesteld met smaakvolle ingrediënten. Zo geniet je van vers eten op een prachtige locatie in een van de mooiste provincies van Nederland!

Geniet van een uitgebreide borrelplank of heerlijk gebak

Om bijzonder te kunnen lunchen bij dit restaurant in Zeeland, heb je de keuze uit verschillende opties. Waar je in ieder geval van uit kunt gaan, is het feit dat alle maaltijden voornamelijk bestaan uit seizoensproducten. Dit houdt in dat de menukaart per seizoen zal verschillen, waardoor je tijdens ieder bezoek opnieuw wordt verrast. Wist je dat je in het restaurant echter niet alleen terecht kunt om uitgebreid te lunchen? Je bestelt ook voortreffelijke hapjes en drankjes. Kies bijvoorbeeld voor een rijkelijke borrelplank met een Zeeuws lokaalbiertje of een warme kop koffie met een punt zelfgemaakt gebak. Neem in het voorjaar plaats op het zonnige terras of geniet van de warmte van de houtkachel in het najaar.

Kom ook vergaderen bij dit bijzondere restaurant

Niet alleen om gezellig te lunchen zit je goed bij dit restaurant in Zeeland; de locatie leent zich er ook uitstekend voor om een vergadering te organiseren. Er is voldoende ruimte en de locatie beschikt over de nodige voorzieningen. Wanneer de vergadering is afgerond, geniet je met je collega’s van overheerlijke hapjes en drankjes om de dag af te sluiten.

Neem contact op met de medewerkers om een plek te reserveren

Heb jij interesse in een bijzondere vergaderlocatie of wil je gezellig komen lunchen in Zeeland? Reserveer dan gelijk een tafel en ontdek deze bijzondere locatie. Wil je meer weten? Schroom dan zeker niet om contact op de nemen met de medewerkers. Tot snel bij ZeeuwsGenieten in Waarde!

https://zeeuwsgenieten.com/

Gerelateerde artikelen

Bestaan er ontnuchterende drankjes?

Maak van je bruiloft een goed moment voor een fantastisch feest