Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Gezondheid

Psycholoog ingeschakeld

Davy Pröpper zit bij de voorselectie van het Nederlands elftal en staat tevens in de belangstelling van PSV. De wereld ziet er voor de Vitessenaar ineens erg rooskleurig uit. In de voorgaande jaren moest hij vechten voor een kans, die hij onder Peter Bosz kreeg. En kijk hoe hij er nu voor staat, een nieuwe geweldenaar is opgestaan en een echte publiekslieveling bij het Arnhemse publiek.

Davy Pröpper zegt zelf : ‘’ Ik oog misschien zo nu en dan wat flegmatiek maar zo ben ik helemaal niet eigenlijk, over het algemeen zijn ze hier iemand gewend die van zich af bijt en als een brutale jongen overkomt’’.  Hij debuteerde onder de helaas de vroeg overleden Arnhemse cultheld Theo Bos waarna hij een aantal jaar stil bleef staan in zijn mentale en fysieke ontwikkeling, eigenlijk is hij pas sinds vorig jaar echt doorgebroken.

Bos overleed in 2013 en deed een opvallende uitspraak aan een vertrouweling. ‘Die Pröpper, let nou op, die komt er wel.’ Het raakte Pröpper. “Heb ik gehoord, ja, dat hij dat gezegd heeft. Heel bijzonder.” Inmiddels is de aanvallende middenvelder van Vitesse bij PSV een ‘hoofdgegadigde’, zo melden diverse kranten en grote voetbal gerelateerde internet websites.

Pröpper gebruikte is zijn mindere periode een psycholoog om door zijn moeilijke periode heen te komen, doorgaans is hier een taboe in de voetballerij maar hij had er lak aan. Ben je zelf op zoek naar een  Psycholoog Delft of Psycholoog Nootdorp, dan is de praktijk van Jonkman voor jou het ideale adres! Heel veel mensen schamen zich ervoor om naar zo’n praktijk toe te stappen maar dat is nergens voor nodig, probeer daarom die stap te maken want het zal voor jou in de toekomst heel stuk fijner worden. Informeer daarom eens naar de mogelijkheden bij een praktijk in jou eigen buurt!

 

 

 

Bezoek de link voor meer info : http://www.psychologiepraktijkjonkman.nl/