Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Rechten

Heeft u een interim advocaat mededingingsrecht nodig?

C-law heeft de interim advocaat mededingingsrecht die u zoekt. De vakkundige interim advocaten mededingingsrecht van het advocatenkantoor uit Amsterdam beschikken over specialistische kennis. Zij bieden hun diensten in-house en op afstand aan. Ook heeft het kantoor specialistische kennis van het consumentenrecht en corporate compliance. Ieder consumentrechtelijk vraagstuk waarin toezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM) een rol speelt, wordt behandeld door de praktijk. Tot het klantenbestand van het advocatenkantoor behoren voornamelijk ondernemingen, instellingen, overheden, andere advocatenkantoren en organisaties. De klanten komen uit verschillende sectoren: van agri tot technologie.

Hulp tegen kartelvorming

De zaken waar de interim advocaat mededingingsrecht zich vooral mee bezighoudt, bevinden zich met name op het vlak van marktverdeling en misbruik van machtsposities. U kunt hierbij denken aan situaties waarin uw concurrenten bijvoorbeeld een kartel vormen. Hier kunt u een claim tegen indienen en staat dat interim advocaat mededingingsrecht u bij. Het kantoor kan bijvoorbeeld ook begeleiding bieden bij kartelonderzoeken. Het advocatenkantoor uit Amsterdam procedeert zowel bestuursrechtelijk als civielrechtelijk. Daarbij is het actief binnen domeinen van verschillende toezichthouders, zoals de ACM, de Autoriteit Persoonsgegevens (AP), de Nederlandse Voedsel en warenautoriteit (NVWA), de Europese commissie en de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

Nog veel meer specialistische kennis

Dankzij de specialistische kennis kunt u C-law beschouwen als een niche advocatenkantoor. Klanten schakelen de advocaten van het kantoor vaak in als aanvulling op andere kantoren. Het kantoor heeft niet enkel kennis van het mededingingsrecht, maar ook van compliance en consumentenzaken. De vakkundige kennis is onder andere opgedaan door jarenlange ervaring in de internationale advocatuur en als toezichthouder in het bedrijfsleven. Hierdoor heeft het kantoor ook toegang tot een groot internationaal netwerk met nog meer specialistische kennis. Het kantoor bedient bovendien heel verschillende sectoren, zoals agrid (food) en health, technologie en innovatie en transport en logistiek. Het zijn dan vooral corporates die het kantoor inschakelen.

Gerelateerde artikelen

Echtscheidingsadvocaat