Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Telefonie

Ben je klaar voor de volgende iPhone? Kijk naar de geruchten die rond gaan

Met September opdoemen over ons (slechts vier maanden weg), zijn er al geruchten rond flitsen over de nieuwe iPhone. We hebben de afgelopen tijd natuurlijk te maken gehad met de iPhone X en de duurdere XS die de wereld wederom op zijn kop zette.

Zoals de traditie voorschrijft, zal Apple waarschijnlijk een hele reeks nieuwe apparaten uitbrengen als de herfst komt. Voor die tijd worden experts uit de industrie achtergelaten om hun hoofd te krabben, zich af te vragen en te speculeren over wat komen gaat.

Met dat in het achterhoofd hebben we enkele van de lekkerste geruchten over de aankomende iPhone-apparaten uitgekozen.

Nieuwe iPhone-modellen met een drievoudige lenscamera

Laten we eerst camera’s praten. Wat kunnen we verwachten als de nieuwe modellen vallen? Aan het begin van het jaar suggereerde één lek dat de volgende iPhone een opstelling met een drievoudige lens aan de achterkant zou hebben.

Er zijn echter nieuwe geruchten rondzweven rond dit idee en een is een bijzonder interessant fragment dat je misschien wilt horen.

De laatste is een tweet van Steve H. McFly die suggereerde dat de setup niet exclusief zou zijn voor een individuele iPhone die dit jaar verschijnt. Dat betekent dat alle iPhone-modellen die zijn uitgebracht – inclusief de mogelijke update van het XR-model – dezelfde configuratie kunnen hebben. Dat zou een uitstekende camera-aanbod rondom betekenen.

Vierkante opstelling achterlens

Natuurlijk, als Apple doorgaat met de opstelling van de triple-lens, is een van de grootste vragen over de geest van mensen: hoe ziet het eruit?

Hoewel we het antwoord nog niet kennen, laat een render van Mac Otakara een aantrekkelijke optie zien. In plaats van de lenzen in een strip horizontaal of verticaal op de telefoon te laten lopen, toont de mockup een vierkant ontwerp

Het raster zou lijken op de achteropstelling die we al op de Huawei Mate 20 Pro hebben gezien en zou alle drie de lenzen bevatten.

 

Het zou een grote ontwerpverandering zijn voor Apple, maar zou goed in het voordeel van het bedrijf kunnen werken. Immers, meer nadruk leggen op de camerafuncties kan alleen maar positief zijn.

 

TrueDepth en 10MP Selfie Camera

De achterste camera’s zijn misschien niet de enige die dit jaar een make-over krijgen.

 

Eén rapport van CompareRaja suggereert dat het volgende iPhone-model ook een 10-megapixel selfie-camera zal hebben. Dat zou enkele grote veranderingen kunnen betekenen voor het bestaande TrueDepth camerasysteem. Al geruime tijd zijn er geruchten dat dit zou kunnen veranderen.

 

Volgens het rapport kan de volgende incarnatie van de iPhone ook een schijnwerper op de voorkant van het apparaat bevatten.

 

De functie zou de impact van extern licht verminderen, wat zou betekenen dat Face ID nauwkeuriger is dan ooit tevoren. Spannende dingen.

 

Brand New Power Sharing Feature

Ten slotte is er een opwindende nieuwe functie die Apple-gebruikers wellicht te wachten staat. Ja, de volgende line-up van de iPhone kan technologie voor het delen van energie ondersteunen.

 

Dat betekent dat u mogelijk andere draadloze gadgets kunt opladen via de achterkant van uw telefoon als een pad.

 

Dit stuk roddel is onlangs gemeld door de 9-naar-5 Mac, gebaseerd op inzichten van de beroemde tech-analist Ming-Chi Kuo.

 

Het algemene idee is dat elk van de apparaten een groter batterijpakket zal bevatten, dat deze handige oplaadfunctie ook zal ondersteunen. Zoals andere smartphones deze functie al hebben, zou het niet als een grote verrassing komen.

 

Als je niet kunt wachten om een ​​nieuwe iPhone te bemachtigen, kun je een aantal van onze iPhone-deals bekijken via onderstaande banner.

 

https://gsm-stuntprijzen.nl/