Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Huishoudelijk

Met een massief houten keuken krijg jij je droomkeuken

 Een massief houten keuken is er voor iedereen die een opvallende keuken in huis wil hebben. Een keuken is in een huis altijd een bruisende plek. Je bent er vaak op een dag te vinden wanneer je eten of drinken nodig hebt, je eten wil klaarmaken of zelfs wanneer jouw gezin de eettafel gebruikt om gezellig bij te kletsen. Waar je de keuken voor gebruikt, het is belangrijk dat het goed past bij jouw huis. Met een massief houten keuken van ons garanderen wij dat jij een keuken krijgt die bij jou voorkeur past en de keuken nog meer gaat bruisen!

 Voor elke soort keuken is er een massief houten keuken

Wij ontwerpen de keukens op basis van jouw stijlvoorkeur. Of je nu voor een moderne stijl gaat, landelijke invloeden, industrieel of juist een hele andere stijl. Wij bespreken de details graag verder met je om jouw droom massief houten keuken te realiseren. Maar daarnaast vinden we het ook belangrijk om te weten wat de keuken voor rol heeft in jouw huishouden. Ben jij een fanatieke kok met snelle vingers of juist een voorkeur voor de snelle hap. En ontvang je veel gasten of heb je veel intieme etentjes? Met deze informatie kunnen wij ervoor zorgen dat de keuken speciaal voor jou op maat is gemaakt.

Onze massief houten keukens worden uiteraard gemaakt van hout, en zelfs hier kun jij invloed op hebben. Wij bieden diverse houtsoorten aan zoals iepenhout en eiken, maar ook natuurlijke hout en in kleur. Dit laten wij graag aan jou zien in onze productiehal waar al onze houtsoorten te bewonderen zijn. Onze keukens zijn van de beste kwaliteit en gaan generaties lang mee. Ook wanneer u gaat verhuizen en geen afscheid kunt nemen van de keuken passen wij deze graag voor u aan.