Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Vakantie

Boek een motorreis naar Schotland

Ga je graag op vakantie met de motor? Denk dan eens aan het boeken van een motorreis in Schotland. Met de motor kun je door de natuur heen crossen, stoppen bij een schilderachtig dorpje, slapen in prachtige bed en breakfasts en heb je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt.

 

Prachtige natuur in de hooglanden

Schotland staat bekend om de hooglanden, de prachtige natuur en de verschillende heldere meren. Met een motorreis door Schotland kun je genieten van de slingerende, steile wegen door de bergen, de prachtige bergpassen, de heuvels, de kleine dorpjes tussen de heuvels en de natuur eromheen. Omdat je op de motor zit heb je ook nog elk moment de kans op af te stappen en even de geweldige natuur in je op te nemen. Ook ruist de wind en de frisse zuivere lucht door je haren. Het is een en al genieten tijdens een motorreis in Schotland.

Het klimaat in Schotland

Tijdens een motorreis in Schotland kan het best fris zijn. Je vangt natuurlijk altijd al meer wind op als je op de motor zit. Maar ook het klimaat in Schotland is erg wisselvallig. Zo kan het heerlijke lentewind zijn met een zonnetje, het kan een strakblauwe lucht zijn met een verkoelend briesje, maar ook regen en gure wind is niet onbekend in Schotland. En dat alles kan op 1 dag zomaar gebeuren of na een regenachtige dag is het daarna heerlijk zomerweer. Boek je een motorreis naar Schotland? We raden je dan aan om zeer gevarieerd in te pakken aan kleding. Je weet maar nooit wat je te wachten staat.

Boek een motorreis naar Schotland

Wil je meer informatie over een motorreis in Schotland? Lees dan de reisverhalen van andere op onze website. Wij bieden verschillende reispakketten aan, van alleen de verhuur van een motor tot een geheel verzorgde motorreis in Schotland. Afhankelijk van wat bij jouw budget en wensen past, maken wij een reisvoorstel voor je op maat.