Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Vakantie

Escape room in Aalten voor plezier

Staat er binnenkort een groepsuitje gepland en weet u nog niet wat u precies gaat doen? Dan kunt u onze mooie escape room in Aalten zeker in overweging nemen. Gaat u nu op stap met vrienden, familie, kennissen of collega’s; de escape room in Aalten is dé perfecte oplossing om samen met uw groep iets leuks te doen. In een escape room speelt u niet tegen elkaar, maar juist met elkaar. Avontuur, samenwerken, communiceren, logisch en creatief nadenken zijn zaken die belangrijk zijn voor zo een uitstapje. De spelletjes zijn niet alleen perfect voor groepsuitjes, maar ook voor teambuilding.

Escape room in Aalten voor jong en oud

Voor diegenen die niet weten wat onze escape room in Aalten precies is: een escape room is een spel waarbij u samen met uw groep in een kamer wordt geplaatst, waarvan de deur achter slot en grendel gaat. Binnen een bepaalde tijd moet u samen met uw groep verschillende puzzels en raadsels oplossen om uit de kamer te kunnen ontsnappen. Bij escape room in Aalten hebben we verschillende escape rooms; kamers met verschillende thema’s, verhalen en voor verschillende groepsgroottes. Onze escape rooms zijn  zowel voor jong als voor oud een unieke uitdaging. Wij kunnen ook voor complete arrangementen zorgen, zoals eten, hapjes en drank.

Boek uw escape room in Aalten

Onze escape room in Aalten biedt de perfecte oplossing voor uw uitstapjes met vrienden, familie, kennissen of collega’s. Heeft u iets te vieren; een verjaardagsfeestje, een vrijgezellenfeestje, een kinderfeestje of bent u op zoek naar een activiteit voor een bedrijfsuitje of teambuilding? Ook in dit geval is de escape room in Aalten een perfecte oplossing voor u. Elke kamer is ingericht in een bepaalde thema. De puzzels en raadsels zijn helemaal aan het thema aangepast, waardoor het lijkt alsof u in een andere wereld bent. Heeft u zin in een spannend uitje met uw groepje; neem dan gerust contact met ons op.Gerelateerde artikelen

Hoe ga jij op vakantie?

Vakantie aanbiedingen naar het zuiden

Tips voor een vakantie in eigen land