Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Zakelijke dienstverlening

Maak kennis met het ruime assortiment aan draadstangen, bouten en moeren van deze specialist

Wanneer u voor uw projecten geregeld gebruikmaakt van bevestigingsmaterialen, is het wel zo prettig als u al uw materialen bij één betrouwbare aanbieder kunt bestellen. Op die manier bespaart u een hoop tijd en bent u er zeker van dat u altijd de juiste benodigdheden ontvangt. U hoeft niet langer te zoeken naar een aanbieder, want Kobout is dé partij die u nodig heeft. Het vaste motto van deze specialist is “wij staan voor u klaar” en de allerbeste service is dan ook wat u kunt verwachten.

Bestel in de webshop of kies voor een logistiek platform voor voorraadbeheer

Al sinds 1979 levert deze aanbieder een ruim assortiment aan draadstangen, bouten, moeren en andere bevestigingsmaterialen. Inmiddels bestaat het klantenbestand uit bedrijven in de industrie, handel en bouw. U kunt zelf eenvoudig uw gewenste materialen bestellen in de webshop, waarna uw bestelling binnen 24 uur bij u op locatie wordt geleverd. Mochten uw gewenste draadstangen en bijbehorende bouten en moeren momenteel niet beschikbaar zijn in het assortiment, dan wordt het simpelweg voor u besteld. Om uw voorraad altijd up-to-date te houden, kunt u ook kiezen voor het logistiek platform van Kobout. Met dit innovatieve platform worden uw bevestigingsmaterialen namelijk automatisch bijgevuld middels een two-bin-systeem, zodat u nooit misgrijpt en uw productieproces niet meer gehinderd wordt!

Bekijk het gehele aanbod aan kwaliteitsmaterialen online

Als u zeker wilt zijn dat u bevestigingsmaterialen van de hoogste kwaliteit aanschaft, zoals draadstangen, bouten en moeren, dan zit u goed met het assortiment van deze specialist. Het assortiment bestaat uit om en nabij 25.000 artikelen, waardoor u uw gewenste artikel snel gevonden heeft! Een bijkomend voordeel is dat de verschillende benodigdheden zeer aantrekkelijk geprijsd zijn. Bekijk het gehele aanbod direct online of neem bij vragen contact met de goed opgeleide medewerkers op zodat zij u vrijblijvend kunnen adviseren over de mogelijkheden.

Gerelateerde artikelen

Incassobureau

API platform in optima forma

Kies een van de beste transportbedrijven in Nederland voor uw vracht