Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Zakelijke dienstverlening

Onder water duikwerken vragen om vakmanschap

Werken onder water vraagt om speciaal vakmanschap. Daarom is er maar een beperkt aantal bedrijven dat duikwerken uitvoert. Qceas in Beusichem is zo’n bedrijf. De medewerkers hebben ruime ervaring met werken onder water. Ze doen dat met hetzelfde gemak als anderen op het land. Maar uiteraard worden er altijd extra maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de veiligheid en het welzijn van deze medewerkers nooit in het geding komen. De situatie ter plaatse wordt vooraf grondig geïnspecteerd voordat de vakmensen het water in gaan om een klus uit te voeren.

Verschillende werkzaamheden voor diverse factoren

Dit professionele bedrijf voert werkzaamheden uit voor zowel de maritieme als de civiele sector. Het gaat onder meer om laswerkzaamheden, het uitvoeren van noodzakelijk onderhoud of het storten van onder water beton. De speciale technieken die voor duikwerken nodig zijn beheersen zij uiteraard tot in de puntjes. Uw opdracht wordt grondig voorbereid en uiteraard alleen uitgevoerd als de omstandigheden dit toelaten. Veiligheid staat immers altijd voorop. U dient er dan ook rekening mee te houden dat het werk misschien vertraging oploopt als bijvoorbeeld de weersomstandigheden het werken onmogelijk maken. Er moet dus altijd de nodige ruimte in de planning zijn om werkzaamheden te spreiden.

Vraag direct uw prijsopgave aan voor uw duikwerkzaamheden

Heeft u een opdracht voor duikwerken? Dan kunt u direct uw offerte aanvragen bij Qceas. U vindt de contactgegevens op de website. Als u een e-mail stuurt, krijgt u zo snel mogelijk antwoord. U kunt met een vraag natuurlijk ook altijd telefonisch contact opnemen. Wanneer u akkoord gaat met een aangeboden offerte, dan wordt de opdracht in overleg met u ingepland. Indien van toepassing worden er afspraken gemaakt om de werkzaamheden gefaseerd uit te voeren. Dit gebeurt uiteraard altijd in goed en nauw overleg met u als opdrachtgever. U wordt van alle stappen nauwgezet op de hoogte gehouden.

https://www.qceas.eu/

Gerelateerde artikelen

Tijdelijke en sterke ondersteuning als vervanging tijdens een zwangerschapsverlof

Koop een stalventilator en kies voor vakkundige montage

API platform in optima forma