Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Zakelijke dienstverlening

Tijdelijke en sterke ondersteuning als vervanging tijdens een zwangerschapsverlof

Tijdens een zwangerschapsverlof van een medewerker wil je een sterke vervanger vinden die de taken vlekkeloos kunt overnemen. In dit geval kun je het beste een interim professional inschakelen die al ervaring heeft met tijdelijke werkplekken. Wanneer je niet de juiste medewerker kunt vinden in je eigen netwerk, kun je Four Months inschakelen. Deze experts vinden snel de juiste zwangerschapsvervanging in iedere situatie.

Wat is een interim professional?

Bij vervanging tijdens een zwangerschapsverlof gaat het om een tijdelijke functie. Het zwangerschapsverlof is ongeveer vier maanden. Dit kan afwijken wanneer de medewerker eerder op zwangerschapsverlof gaat door bijvoorbeeld complicaties. De openstaande functie moet dus gevuld worden tot de medewerker weer kan werken. Een interim professional is een tijdelijke werknemer die vaak werkt op project basis. Deze werknemers hebben al veel ervaring met tijdelijke functies en zullen hier dus geen moeite mee hebben.

Een groot netwerk aan tijdelijke werknemers

Four Months is een bemiddelingsbureau met een groot netwerk aan tijdelijke werknemers en zelfstandigen. Deze werknemers kunnen dus dienen als vervanging tijdens het zwangerschapsverlof van een medewerker. De bemiddelaars stellen niet alleen hun netwerk open, maar regelen ook de gehele selectieprocedure. Je hoeft hier zelf dus bijna niks meer voor te regelen. Zij zullen samen met jou een vacature opstellen en daarna een geschikte tijdelijke medewerker zoeken.

Vind medewerkers met gepaste ervaring

De experts zullen jou alleen tijdelijke medewerkers laten zien die de gepaste ervaring hebben. Het netwerk van deze experts bestaat uit medewerkers met een aantal jaar ervaring tot medewerkers met meer dan tien jaar ervaring. Voor iedere positie is er dus een juiste professional te vinden. De medewerkers zullen ook geselecteerd worden op hun opleidingsniveau en profiel. Je zult dus alleen maar gepaste medewerkers te zien krijgen waar je een keuze uit kunt maken. Hierdoor ben je verzekerd van een sterke ondersteuning als vervanging tijdens het zwangerschapsverlof.

https://fourmonths.nl/

Gerelateerde artikelen

Waarom een boekhouder inschakelen? AD-Vi vertelt er meer over

Koop een stalventilator en kies voor vakkundige montage

De zoektocht naar een arbeidsdeskundig onderzoek