Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Zakelijke dienstverlening

De belangrijkste factoren bij het ontwerpen van een succesvol huisvestingssysteem voor jouw pluimvee

Om de uitbraak van griep bij jouw pluimvee te verminderen of te elimineren, moet je een effectieve huisvestingssysteem voor pluimvee hebben die afval verwerkt. Een pluimveebedrijf kan niet altijd de dood van dieren uitsluiten, maar het is erg belangrijk om te voorkomen dat overleden vogels niet lang in jouw huisvesting blijven liggen. Door een effectieve afval verwerkingseenheid te installeren in jouw huisvestingssysteem voor pluimvee voorkom je deze ongewenste situaties. Er zijn nog veel meer andere elementen die belangrijk zijn om te overwegen. Om te zorgen dat jij niks over het hoofd ziet, is het essentieel om professionals erbij te halen. Komptech is een adres wat jij hiervoor kunt vertrouwen.

Belangrijke features voor uw nieuwe huisvestingssysteem

Een andere belangrijk element waar je rekening mee moet houden tijdens het bouwen van jouw huisvestingssysteem voor pluimvee, is het klimaat systeem. Vogels vinden het fijn als de omgeving warm is. Een goed klimaat zorgt voor gezonde pluimvee, wat zal resulteren in winst. Om te zorgen dat jij het juiste systeem installeert op jouw boerderij, zul je Komptech moeten inschakelen. In Nederland hebben we te maken met koude winters. Om te voorkomen dat de kou schade aanricht aan de gezondheid van jouw pluimvee, is verwarming en isolatie de enige oplossing.

Zorg voor een goede luchtcirculatie

Een andere belangrijke factor waarmee rekening moet worden gehouden bij het bouwen van jouw huisvestingssysteem voor pluimvee, is de ventilatie. Het succes van jouw pluimveebedrijf is voor een groot deel afhankelijk van de ventilatie van het pluimveebedrijf. Als je geen goede ventilatie hebt in jouw pluimveebedrijf loop je een grote kans dat jouw pluimvee ongewenste ziektes zal krijgen. Denk bijvoorbeeld aan de vogelgriep. Zorg er dus voor dat je jouw pluimveebedrijf zo inricht dat er voldoende ventilatie mogelijk is. Als je Komptech inschakelt voor het ontwerpen van jouw systeem heb je garantie dat al deze punten zorgvuldig worden verwerkt in jouw ontwerp.

Gerelateerde artikelen

Een geslaagd evenement met behulp van een desinfectiepaal met dispenser uit de groothandel

Maak kennis met het ruime assortiment aan draadstangen, bouten en moeren van deze specialist

De waarde van een professionele interieurarchitect voor uw kantoor