Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Particuliere dienstverlening

Goede en persoonlijke fysiotherapie ontvangt u bij dit bedrijf in Rijswijk

Wilt u gebruikmaken van fysiotherapie in Rijswijk of Den Haag? Dan bent u bij Rugschool aan het juiste adres. Deze fysiopraktijk is al meer dan 20 jaar geleden opgericht en heeft dus ruime ervaring wat betreft fysiotherapie. U kunt hier terecht met klachten als rugpijn, kniepijn en andere vormen van bewegingspijn. Om gebruik te maken van de therapie, heeft u geen verwijzing van uw huisarts nodig. U kunt zelf contact opnemen met een van de praktijken om een afspraak te maken en vervolgens wordt er een intakegesprek gepland.

Voor welke therapieën kunt u terecht?

In de praktijk in Rijswijk kunt u niet alleen terecht voor reguliere fysiotherapie die u ontvangt bij bijvoorbeeld rugpijn. Er wordt ook een aantal gespecialiseerde therapieën aangeboden. Zo kunt u er terecht voor bekkentherapie, een vorm van fysiotherapie voor als u last heeft van uw bekken. Als u tijdens uw zwangerschap erg veel last heeft van uw bekkenbodemspieren of last heeft van urineverlies, wordt dit verholpen door speciaal opgeleide bekkentherapeuten. Daarnaast wordt dryneedling aangeboden, een therapie waarbij met behulp van een naald in het grootste pijnpunt van een bepaalde spier wordt geprikt. Door de prik zal de spier ontspannen en zullen uw klachten verdwijnen. U kunt dus met uiteenlopende klachten bij de praktijken terecht.

Plan een intakegesprek in

Rugschool heeft goede service erg hoog in het vaandel staan. Om een hoge kwaliteit te garanderen, worden alleen de beste mensen in hun vak aangenomen. Maar niet alleen de kwaliteit is een prioriteit, klantvriendelijkheid is dat ook. U bent geen nummertje, maar wordt echt gezien. De fysiotherapeut luistert naar uw klachten en u kunt zelf bepaalde wensen aangeven, waar uiteraard zo veel mogelijk rekening mee wordt gehouden. Bovendien wordt er alle tijd voor u genomen. Het intakegesprek duurt een heel uur. Hierin krijgt u alle ruimte om uw problemen aan te geven en worden verschillende onderzoeken uitgevoerd om te bepalen welke behandeling u het best kunt volgen. Heeft u hier behoefte aan? Plan dan een intakegesprek in voor fysiotherapie in Rijswijk of Den Haag.

Gerelateerde artikelen

Deze hypotheekadviseur in de buurt van Den Bosch helpt u aan de juiste hypotheek

Oldtimers verkopen? Bij deze handelaar is het binnen een dag geregeld

Een cementdekvloer als de ideale basis voor uw vloer