Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Particuliere dienstverlening

Uitgeverij in eigen beheer hoef je niet alleen te doen

Heb je een boek geschreven en ben je bang dat uitgeverij in eigen beheer de enige manier is om deze binnen jouw budget op de markt te brengen? Dan heb je het verkeerd. BigBusinessPublishers helpt schrijvers uit Noord-Holland, Utrecht en de rest van het land als ze hun boek in eigen beheer willen uitbrengen. Jij geeft zelf aan hoeveel je wilt uitbesteden en hoeveel je zelf wilt doen. Deze uitgeverij pakt bijvoorbeeld voor jou het aanmelden bij distributeur CB op, want dat is lastig en vaak ook prijzig. Jij kunt je dan bezighouden met de promotie van je boek en met de opmaak ervan. Zo verdelen jullie de taken op zo’n manier dat jullie allebei van elkaars talenten profiteren. Uitgeverij in eigen beheer is op deze manier een stuk gemakkelijker.

Wat doet deze uitgeverij voor jou?

Ook al kost het wat meer tijd en moeite, uitgeverij in eigen beheer is wel een hele leerzame bezigheid. Doe je dit goed, dan kun je al je toekomstige boeken ook zelf uitgeven en zo de kosten voor een dure uitgeverij besparen. Deze specialist begrijpt dat niet iedereen zich deze kosten kan veroorloven en ook dat niet iedereen alles wil uitbesteden. Daarom zorgen zij voor de distributie (of ondersteunen ze je terwijl je dit zelf doet) en krijg je de mogelijkheid om van een aantal andere optionele diensten gebruik te maken.

Je contract uitbreiden

BigBusinessPublishers biedt ook extra optionele diensten aan als je je uitgeverij in eigen beheer via hen besluit te doen. Ze helpen je bijvoorbeeld bij het schrijven van een pakkende flaptekst, zodat je meer boeken verkoopt. Ook kunnen ze je boek aan hun mailinglist toevoegen en rondsturen naar verschillende boekhandels in Noord-Holland, Utrecht en de rest van het land. Wat ook je keuze, jij bepaalt in hoeverre je je uitgeverij in eigen beheer houdt en hoeveel je door de specialist laat doen.

https://www.bbpublishers.nl/

Gerelateerde artikelen

Goede en persoonlijke fysiotherapie ontvangt u bij dit bedrijf in Rijswijk

Rust door een cursus mindfulness bij een gespecialiseerde kliniek in Den Bosch

Deze kapperszaak nabij Lekkerkerk is geknipt voor u