Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Particuliere dienstverlening

Oldtimers verkopen? Bij deze handelaar is het binnen een dag geregeld

Als u oldtimers wilt verkopen, dan gaat u er misschien vanuit dat dit niet snel zal gaan. Oldtimers horen bij echte liefhebbers thuis en alleen mensen met een passie voor oude auto’s gaan daar ook echt naar op zoek. Daarbij wilt u natuurlijk dat uw geliefde auto een goede nieuwe eigenaar krijgt die er netjes voor zorgt. Als u zou horen dat u uw klassieker kunt verkopen binnen een dag en voor een hele goede prijs, dan zou u dat waarschijnlijk niet geloven. Mijnoldtimerverkopen.nl is een handelaar die al meer dan 3000 oldtimers heeft verkocht en die voor 95% van deze verkopen een positief bod heeft gedaan. De meeste hiervan worden binnen 24 uur verkocht en krijgen een mooie plaats in een van de grootste oldtimershowrooms van Nederland.

Te mooi om waar te zijn?

Dit klinkt te mooi om waar te zijn, maar uw klassieker verkopen via deze handelaar gaat volgens een simpel stappenplan. Allereerst neemt u contact op met het bedrijf en maakt u een afspraak op een plek waar u uw oldtimers wilt verkopen. Vervolgens komt er iemand langs om uw auto te taxeren en binnen 25 minuten krijgt u een eerlijk bod. Dit bod kunt u afslaan of accepteren. Accepteert u het? Dan wordt al het papierwerk direct in orde gemaakt en krijgt u uw uitbetaling plus uw RDW-vrijwaring direct. Uw auto wordt weggehaald en de verkoop is rond. Uw oldtimers verkopen via dit simpele stappenplan is snel en financieel ook gunstig. Uw klassieker verkopen volgens consignatie is overigens ook mogelijk via de showroom.

Profiteer van de vele voordelen van dit systeem

Het feit dat u uw oldtimers zo snel en voor een goede prijs kunt verkopen is natuurlijk bijzonder handig, maar er is een ander groot voordeel verbonden aan dit systeem. Uw geliefde oldtimer krijgt een plek in een schitterende showroom waar de wagen dagelijks door vele liefhebbers zal worden bewonderd. Neem voor meer informatie contact op met mijnoldtimerverkopen.nl!

Gerelateerde artikelen

Een cementdekvloer als de ideale basis voor uw vloer

Deze kapperszaak nabij Lekkerkerk is geknipt voor u

Goede en persoonlijke fysiotherapie ontvangt u bij dit bedrijf in Rijswijk