Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Aanbiedingen

De voordelen van een bestelbus huren

Redenen om een bestelbus te huren zijn er genoeg op te noemen: een personenbusje huren kilometervrij om uw personeel op een bedrijfsuitje te krijgen, een bestelbus huren voor een verhuizing, het huren van een bestelwagen vanwege seizoensdrukte en grote orders en ga zo maar door. Bij Blue Rent a Car kunt u voordelig verschillende soorten bestelbussen en personenbussen huren kilometervrij. Wat zijn de voordelen van dit verhuurbedrijf?

Veel keuze

Waar u ook een busje voor nodig hebt, het verhuurbedrijf heeft voor ieder wat wils. Zo zijn er kleinere Mercedes Vito bussen voor de kleine verhuizingen en transporten, maar vindt u ook Mercedes Bakwagens met laadkleppen voor de grote verhuizingen en transporten. En alles daar tussenin. Tevens kunt u voor het vervoer van personen een Fiat Panda personenauto of een personenbusje kilometervrij huren.

Kilometervrij huren

De verhuisbussen en bestelwagens worden door heel Europa verhuurd. Het voordeel van een bestelbus of personenbusje huren kilometervrij is dat u geen extra bijbetaling hoeft te doen hoe ver u ook rijdt. Daarom kunt u gemakkelijk verhuizen binnen de Benelux of zelfs naar Spanje, Italië of Frankrijk zonder extra kosten. Wel dient u het aan te geven, wanneer u met de wagens buiten de Benelux gaat rijden.

Verdere voordelen

En hiermee houdt uw plezier nog niet op. Bij Blue Rent a Car zit er geen minimum leeftijd aan de wagens verbonden, waardoor u ook geen meerprijs hoeft te betalen als u jonger bent. U heeft ook ruim de keuze uit extra opties, zoals verhuismaterialen en verpakkingsmaterialen huren of GPS in het voertuig. Daarnaast is het verhuurbedrijf zeven dagen per week open en kunt u zelfs op zondag bij het verhuurbedrijf terecht.

Stel uw vragen

Heeft u nog vragen kunt u naar het dichtstbijzijnde pand (Amsterdam, Alphen aan den Rijn of Den Bosch) bellen of mailen middels de contactgegevens op de website.

Gerelateerde artikelen

Waarom autolak belangrijk is

24-uurs beveiliging voor huizen en kantoren

Van pannen naar …