Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Aanbiedingen

Inspiratie nodig voor een relatiegeschenk? Wij geven 4 tips!

Inspiratie nodig voor een relatiegeschenk? Wij geven 4 tips!

 

Wij snappen dat het niet altijd even makkelijk is om een leuk idee voor een relatiegeschenk te bedenken. Daarom zijn wij hier om jou vier tips te geven. Lees snel even verder om inspiratie op te doen voor enkele relatiegeschenken waarmee jij jouw werknemers, klanten en zakenpartners kunt verrassen. 

 

Notitieboekjes en pennen komen altijd van pas

 

Van notitieboekjes en pennen kunnen de meeste mensen niet genoeg hebben. Een notitieboekje op het bureau, in de tas, op de thuiswerkplek, in de auto, en ga zo maar door. Hetzelfde geldt natuurlijk voor pennen, want wat heb je aan een notitieboekje wanneer je geen pen bij de hand hebt? Juist, helemaal niks! Nu is het helaas zo dat pennen regelmatig kwijt raken. Gelukkig komen notitieboekjes en pennen dan ook als setjes voor zodat je de pen eenvoudig bij het notitieboekje kunt bewaren. Wel zo handig wanneer er geregeld aantekeningen, schetsen en to-do-lijstjes gemaakt moeten worden.

 

Vergroot het werkplezier met leuke en grappige kaartspellen

 

Plezier op de werkvloer, tijd voor ontspanning tussen de werkzaamheden door, gezamenlijke teambuilding activiteiten zijn allemaal erg belangrijk voor een gezond werkklimaat. Het is gebleken dat tevreden werknemers veel productiever zijn dan werknemers die iedere dag met tegenzin naar hun werk gaan. Plan daarom regelmatig leuke gezamenlijke activiteiten in. Dat kan eigenlijk al heel klein en simpel door enkele leuke en grappige kaartspellen in de kast te leggen die tijdens de lunchpauze of vrijdagmiddagborrel tevoorschijn kunnen worden getoverd. Denk bijvoorbeeld aan kaartspellen als UNO, beverbende of kwartet.

 

Een chocoladereep met gepersonaliseerde wikkel voor de inwendige mens

 

Ook aan de inwendige mens moet natuurlijk worden gedacht en dat hoeft echt niet altijd gezond te zijn. Een chocoladereep op zijn tijd kan best. Bestel bijvoorbeeld eens chocoladerepen met een gepersonaliseerde wikkel. Zo smaakt de chocolade nog lekkerder!

 

Een koffiemok met logo drinkt net even anders

 

Zoals chocolade in een gepersonaliseerde wikkel net een tikkeltje lekkerder smaakt, drinkt ook koffie uit een koffiemok met logo net even anders. Een koffiemok die je helemaal zelf hebt ontwikkeld valt dan ook vaak beter in de smaak dan zo’n afgezaagde standaard mok waarvan iedereen er al minstens tien in de kast heeft staan.

 

https://www.loopper.nl/