Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Auto’s en Motoren

Led-doosletters: een moderne manier van impact maken als winkelier

Gevelreclame kan uw onderneming maken..!

Kleren maken of breken de man, zo zegt men wel eens. Over winkeliers en bedrijfspanden kan ongeveer hetzelfde gesteld worden: de gevelreclame of het ontbreken daarvan kunnen uw onderneming maken of breken. Reclame op gevels moet er gewoon strak en professioneel uitzien om indruk te maken op uw doelgroep. Door te kiezen voor led doosletters op uw bedrijfspand hoeft u zich over de uitstraling van uw onderneming geen zorgen te maken. Want er zijn niet veel andere soorten gevelreclame die meer indruk maken dan led doosletters. Wat maakt dit type bedrijfsreclame zo speciaal? Waarom maakt u juist met doosletters met led indruk op anderen?

 

Veel ruimte voor eigen creativiteit

Een grote pre van LED doosletters is dat u hiermee als ondernemer veel creativiteit kunt laten zien. Zo kunt u zelf een lettertype kiezen, een formaat, kleuren en materialen en zo uw bedrijf positief voor het voetlicht brengen. Doosletters met led-verlichting zijn ideaal om u te onderscheiden van concurrenten: u laat hiermee zien dat u een modern bedrijf bent. Verder is fijn dat u qua materiaalsoorten een ruime keuze heeft uit rvs aluminium, acryalaat of kunststof. Keuzemogelijkheden in overvloed dus voor creatieve geesten!

 

Uw bedrijf valt altijd op

Het prettige aan doosletterreclame is dat u, ook als het bedrijf of kantoor dicht is, nog steeds zichtbaar bent in de directe omgeving van uw bedrijfspand. Of het nu donker is, weekend of vroeg in de ochtend: de doosletters zijn voor iedereen zichtbaar. U benut dus optimaal de mogelijkheden van verlichting.

 

Een goedkope manier van p.r.

Doosletters vragen slechts een eenmalige investering. Daarna heeft u alleen maar plezier van uw investering. Doosletters gaan jarenlang mee zonder noemenswaardig onderhoud. U bereikt er een hoop potentiële klanten mee. Prettig aan led is verder dat deze verlichtingssoort erg energiezuinig is. Ook daarop bespaart u dus!