Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Sport

Een sportvloer is een perfecte oplossing voor je home gym

Je hebt een eigen home gym gebouwd in je schuur of op zolder en je hebt hiervoor wel al alle juiste materialen en spullen beschikbaar, maar je bent nog op zoek naar een goede sportvloer. Je bent daarvoor hier zeker aan het juiste adres, want hier worden alleen maar vloeren aangeboden die hier geschikt voor zijn. Veel mensen denken dat het prima kan op een houten of een laminaat vloer, maar zijn hebben het helaas mis. Natuurlijk kan je hier prima op sporten, maar wanneer je aan de slag gaat met oefeningen die je op de grond moet doen, het neerzetten van zware apparaten en het werken met gewichten, kan dit schadelijk zijn voor de vloer. Daarnaast sport een harde vloer die hiervoor niet  geschikt is ook lang niet zo goed als en sportvloer, die hier wel helemaal voor is gemaakt. 

Sporten

De sportvloer is helemaal gemaakt om hier sport activiteiten op uit te voeren. Dat zie je terug in de dikte van de vloer en daarnaast ook in de demping die er in de vloer zit verwerkt. Niet alleen kan de sportvloer ervoor zorgen dat de schokken die deze krijgt, van onder andere het laten vallen van gewichten, ook het geluid dempen dat hiermee wordt geproduceerd. Je wilt niet dat je overlast geeft aan de buren en wanneer je een eigen sportschool hebt, wil je ook niet dat de gehele sportschool heel gehorig is doordat iedereen aan het sporten is. 

Vloer bedekken

De sportvloer is speciaal gemaakt voor dit soort situaties en is een ideale en voordelige manier om je vloer te bedekken. Je kunt de vloer bestellen in meerdere soorten. Je kunt deze bestellen op een rol wanneer je van plan bent om er een grote ruimte mee te vullen, maar wil je maar een klein oppervlak bekleden, dan kan je ook tegels van de sportvloer aankopen.