Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Sport

Hoe kun je zo voordelig mogelijk een voetbal tenue kopen?

Elk jaar komen de voetbalclubs met meerdere nieuwe tenues op de proppen. Het gaat hierbij om een thuistenue, om een uit tenue en vaak ook nog om een derde tenue. Juist doordat er zoveel tenues op de markt gebracht worden, is het niet makkelijk om het meest gave tenue aan te schaffen. 

Koop je bijvoorbeeld het voetbal tenue van jouw favoriete Nederlandse club? Of kies je liever voor een voetbal tenue van een grote buitenlandse voetbalclub? Je hebt in ieder geval meer dan voldoende keuze. Wil je het liefst een voetbal tenue kopen voor een zo’n laag mogelijke prijs? Dan kun je het beste onderstaande tips opvolgen.

Tip 1: wacht tot het einde van het seizoen

Hoef je niet per sé het allernieuwste voetbal tenue te hebben? Dan kun je ervoor kiezen om bewust tot het einde van het seizoen te wachten. De meeste voetbalclubs komen aan het einde van het seizoen namelijk met een flinke korting op alle tenues. Met dank aan deze kortingen kun je behoorlijk veel geld besparen. Het enige nadeel is dat je op moment niet het meest nieuwe tenue koopt; je weet immers dat elke voetbalclub in de zomer met een nieuw tenue op de proppen komt.

Tip 2: wacht op de sale

Gedurende het seizoen komen veel voetbalclubs en aanbieders met aanbiedingen. Dankzij de aanbiedingen kun je ook veel geld besparen op de aanschaf van een voetbal tenue. Juist door van dergelijke aanbiedingen te profiteren, bespaar je op termijn veel geld. Dat is zéker het geval als je elk seizoen eigenlijk een nieuw tenue wilt/gaat kopen.

Tip 3: maak een goede vergelijking voor jezelf

Bij het kopen van een nieuw voetbal tenue let je uiteraard niet alleen op de prijs. Nee, je wilt dat het tenue ook qua design volledig naar jouw wens is. Daarnaast is het wellicht ook nog zo dat je een bepaalde voorkeur voor een bepaalde club hebt. Hoe tof is het dat je dan een tenue van juist die club kunt kopen? Maak in ieder geval een goede vergelijking voor jezelf, zodat je het meest toffe voetbal tenue aan kunt schaffen.

Gerelateerde artikelen

Gun jezelf wat plezier en ga een dartbord kopen

Een sportvloer is een perfecte oplossing voor je home gym

Een sportdietist in Haarlem behandeld jouw lichaam als een tempel