Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Sport

Gun jezelf wat plezier en ga een dartbord kopen

Er zijn veel mensen die gelukkig zijn geworden na een dartbord kopen. Veel mensen darten voor de lol alleen, met vrienden of in de kroeg. Darten is namelijk een echte kroegsport. Darten wordt een sport genoemd, maar meestal wordt het gespeeld voor de gezelligheid. Daarnaast komt er ook veel bier bij kijken. Dit is ook de reden waarom veel mannen die darten een echte bierbuik hebben. Na het dartbord kopen is het leuk om het dartbord in te wijden. Dit kun je doen door met een groep vrienden op het dartbord te spelen en wat biertjes te drinken. Alcoholvrije biertjes mogen natuurlijk tegenwoordig ook. Daarom moet je na het dartbord kopen natuurlijk ook nog even langs de supermarkt gaan. Bij een dartwedstrijd is de winnaar bekend wanneer iemand het eerste 501 punten heeft gehaald. Je moet wel na je beurten eindigen met een dubbel en precies uitkomen, anders moet je je beurt opnieuw spelen.

Gooi de hoogste score!

De hoogste score die je in een beurt kan gooien is 180. Om dit te halen moet je drie keer in de triple 20 gooien. Dit is erg moeilijk want dit vakje is erg klein, waardoor deze snel wordt gemist en lastig alle pijltjes in het vakje passen.

Geld winnen met dartwedstrijden

Na het dartbord kopen kun je natuurlijk ook gaan trainen om een goede darter te worden. Met het winnen van een dartwedstrijd kunnen namelijk grote bedragen worden gewonnen. Veel hele goede darters zoals van Gerwen of van Barneveld zijn erg rijk geworden met het gooien van pijltjes in het dartbord. Hoeveel je moet trainen na het dartbord kopen zou ik je niet durven zeggen. Maar van Gerwen en van Barneveld zullen vele uren per dag hebben getraind na het dartbord kopen. Meer informatie kunt u vinden bij de grootste online dartwinkel van Nederland