Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Bedrijven

Aan de slag met een kunstkerstboom

Het is weer de tijd van het jaar om een kerstboom aan te schaffen, ga je voor een echte of ga je een kunstkerstboom bestellen. Wanneer je een kunstkerstboom hebt zorgt dit voor een stuk minder rommel, ook kun je hem elk jaar weer uit de kast halen. Een hele zorg minder zo’n kunstkerstboom, maar niet vergeten dat hij ook elk jaar op een bepaalde manier moet worden opgezet.

Wanneer je je kunstkerstboom gaan opzetten begin je natuurlijk met het uitpakken van de verpakking. Het is handig om alle onderdelen neer te leggen zodat je een goed overzicht hebt wanneer je de boom in elkaar gaat zetten. Daarna zet je de stam op, je hebt vaste takken die op het bovenste deel worden gezet en takken voor het onderste deel. Vouw eerst alle flexibele delen van het bovenste gedeelte uit. Begin daarna met het uitvouwen van de takken van het onderste gedeelte. Het geeft een realistischere uitstraling wanneer de takken naar boven staan.

Elke tak heeft een eigen kleur en code zodat het duidelijk is waar de tak in de stam moet worden bevestigd. Haak de takken daarna in de juiste ring, begin hiermee aan de bovenkant van de boom. Wanneer alle takken met een vaste plek zijn geplaats is het tijd om de gaten op te vullen. Dit kan met de kleine overige takken die erbij zitten. Het is ook mogelijk om takken in andere richtingen te buigen om te zorgen voor symmetrie. Bij ook dit is het makkelijker om bovenaan te beginnen.

Als dit allemaal gedaan is, dan is het tijd om de boom te gaan versieren. Natuurlijk zou je ook een complete kerstboom kunnen aanschaffen, maar zelf versieren is een stuk leuker! Opzoek naar een leuke kerstboom en versieringen zoals slingers of leuke kerstballen, dan is de kans groot dat je vind waar je naar opzoek bent op www.xmasdeco.nl

Bezoek de link voor meer info : http://www.xmasdeco.nl