Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Bedrijven

Martin Audio maakt van elk evenement een professioneel event

Hoe is het merk ontstaan?

Als men het heeft over Martin Audio dan bedoelt men het Engelse bedrijf dat luidsprekersystemen en accessoires produceert. Het is in 1971 opgericht door Dave Martin, een specialist in het ontwerpen van geluidsinstallaties. Hij was voornemens om bands de mogelijkheid te geven om vaker op te treden. Tevens wilde hij dat de focus daarbij nog meer kwam te liggen op het feit dat deze bands vanaf nu goed gehoord moesten worden. Martin Audio ontwikkelde hoogwaardige audioapparatuur die qua opties zeer flexibel wordt met de mogelijkheid tot het toevoegen van verschillende accessoires.

Martin Audio is mondiaal bekend en geliefd

Over de hele wereld zijn de producten van Martin Audio zeer populair. Dit komt door de uitmuntende kwaliteit van het geluid en de vele mogelijke opties die de installaties bieden. De optredens van de artiesten of organisaties die er gebruik van maken worden hierdoor naar een hoger niveau getild. Het is niet zo dat de apparatuur voor een selecte groep podiumgangers te gebruiken is. Martin Audio is juist zo populair omdat het voor meerdere doeleinden inzetbaar is. En wie wil nou niet audioapparatuur van een van de wereldwijde koplopers op dat gebied?

De kracht van Martin Audio voor artiesten en bands

Om te beginnen maken vele artiesten en bands gebruik van de mogelijkheden die Martin Audio hen biedt. Je kunt als ‘performer’ wel een goed idee hebben voor een bepaald optreden, zonder licht en geluid van hoge kwaliteit kom je nergens. Je zet een show neer voor het publiek. Als het publiek je dan niet op je best kan horen dan doe je geen recht aan jouw mogelijkheden. Uiteraard wil elke artiest het beste van zichzelf laten horen: Martin Audio maakt dat mogelijk.

Ook evenementen maken gebruik van Martin Audio

Maar de groep die de audio-installaties van Martin Audio gebruikt beperkt zich niet alleen tot artiesten en bands. Ook organisaties en evenementenlocaties doen een beroep op de kwaliteit die deze audioapparatuur biedt. Stel je bijvoorbeeld voor dat een basketbalclub alvorens een belangrijke wedstrijd te moeten spelen een geweldige show neerzet om het aanwezige publiek alvast op te warmen voor het grote spektakel. Of wat dacht je van een grote tv-studio waarin een live programma wordt opgenomen? Ook daar maakt de apparatuur van Martin Audio het verschil tussen prima en uitmuntend geluid.

https://www.ampco-flashlight.com/nl/kopen/merken/martin-audio/

Gerelateerde artikelen

Isolatie spouwmuur aanbrengen verlaagt uw energiefactuur.

Koeling, horeca koeling, koelcel te koop of frigobouw

Let op deze zaken als u een professionele luchtreiniger met HEPA-filter wilt kopen