Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Dienstverlening

Teambuilding

Teambuilding Eindhoven

Alle werkgevers vinden het belangrijk om een betrouwbaar en gemotiveerd team van werknemers te hebben. Door dan ook diverse Teambuilding activiteiten te organiseren kunt u ervoor zorgen dat het team nog beter met elkaar kan opschieten. Daarnaast is het verstandig om regelmatig een uitje te organiseren, dat buiten het kantoor gebeurt, en dat als doel heeft om de Teambuilding te verbeteren. Zo zijn er veel verschillende Teambuilding Eindhoven uitjes waaruit u kunt kiezen. In dit grote aanbod van uitjes is er de mogelijkheid om zelf diverse wensen door te geven. Ook is er altijd de mogelijkheid om een lunch, diner en/of hapjes er bij te bestellen. Bij sommige evenementen is dit al inbegrepen. Controleer dit dus altijd goed en geef aan wat uw wensen zijn.

Teambuilding activiteiten

Er zijn verschillende teambuilding activiteiten die u kunt ondernemen. Een erg leuke aanrader is de Kolonisten van Catan Tablet Dinner Game. Bij deze game speelt u een fanatiek spel , dat wordt gespeeld terwijl u kunt genieten van een heerlijk 3 gangen diner. Bij dit 3 gangen diner wordt er telkens 1 gang per restaurant georganiseerd. Ook heeft u hierbij de keus om te kiezen voor een restaurant in het centrum van Eindhoven, of juist buiten het centrum. Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden. Belangrijk is het om de basis van dit spel te begrijpen. Bij het spel Kolonisten van Catan is het de bedoeling om in teamverband zoveel mogelijk grondstoffen te winnen zodat de eigen macht van uw team groeit. Op het moment dat deze macht is gegroeid en u veel grondstoffen heeft kunt u met het eigen team een kolonie opbouwen. Bij dit uitje wordt er aan het begin van het spel zoveel mogelijk locaties doorgegeven waar er iets te behalen valt. Daarnaast werkt dit spel met verschillende obus opdrachten waardoor u nog wat extra’s kunt winnen. Dit is dan ook een leuk spel. Zo krijgt u via de tablet te zien wat de locatie is van het hoofdgerecht. Pas na het nagerecht is het duidelijk welk team heeft gewonnen. Dit spelt kunt u spelen op verschillende locaties in Eindhoven. Nadat er het voorgerecht gegeten is gaan jullie dus aan de slag met het eerste deel van het spel. Vervolgens na het hoofdgerecht deel 2, etc.

Teambuilding

Een leuk uitje voor Teambuilding, dat is ongetwijfeld de rondleiding in de Strijp-S in Eindhoven zeker weten. Dit is dan ook een creatief en cultureel centrum. OP het terrein zijn er veel verschillende evenementen, activiteiten en daarnaast zijn er ook diverse poppodia. Kortom, er is hier altijd wel wat leuks te doen. Zo kunt u naast het meedoen van rondleidingen ook kiezen voor een zaalverhuur en het maken van wat leuke opdrachten samen. Dit is dan ook een leuk idee voor de ochtend en/of de middag zodat jullie wat meer leren over Eindhoven en de omgeving. Na afloop raden we aan dit uitje aan te vullen met een Reale Ecape game in de stad van Eindhoven.

Bezoek de link voor meer info : https://www.eventspot.nl/teambuilding-events