Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Electronica en Computers

Crumbbase de ideale partner!

Crumbbase biedt alle retailers de mogelijkheid aan om het gedrag van klanten in de winkels goed in kaart te brengen, dit kan gerealiseerd worden met behulp van een heatmap winkel of andere technologieën indien die vereist zijn voor de desbetreffende winkel vestiging. Er kunnen bijvoorbeeld camera´s in de winkel geplaatst worden om zo het gedrag goed in kaart te kunnen brengen van de consument. Dit zorgt er ook voor dat je in de toekomst je winkelinrichting hier goed op aan kunt passen met als doel op de langere termijn om meer winst te generen met je vestiging en een concurrentie voordeel op te doen.

Online retailers hebben over het algemeen meer informatie over hun bezoekers-klanten dan offline retailers. Door de bovenbeschreven systemen in te schakelen krijg je als winkelier toch een goed inzicht in het gedrag van de bezoeker. Zo kun je een precies inzicht krijgen hoe lang klanten in de winkel zijn en waar zij voornamelijk in de winkel komen en waar juist niet. Op deze manier kunnen offline retailers toch een goed beeld verschaffen van hun bezoekers, wat op de langere termijn dus voor een aantal voordelen kan zorgen. Met dit systeem wordt ook duidelijk welke producten de bezoekers voornamelijk bekijken en dus op welke plekken producten voornamelijk onder de belangstelling van de bezoekers staat.

Zeg nou eerlijk wie wilt er nou geen gegevens verkrijgen van zijn bezoekers of (potentiele) klanten. Met deze gegevens kan je je winkel een stuk effectiever inrichten dan zonder deze verkregen data. De winkelervaring wordt ook steeds belangrijk voor fysieke winkels, op het gebied van aanbod en prijs kunnen de fysieke winkels het al niet meer winnen van online aanbieders daarom is het belangrijk dat zij zich op een andere wijze kunnen onderscheiden van derest. Winkelbeleving en ervaring zijn dus twee aspecten die steeds belangrijker worden voor fysieke winkels.

 

Bezoek de link voor meer info : https://www.crumbbase.nl/

Gerelateerde artikelen

Alarminstallatie of alarmsysteem beveiliging van www.alarmsysteem-alarminstallatie.be

3D-printer de toekomst?