Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Management

List of most profitable small businesses

 

Op zoek naar een lijst van de meest winstgevende kleine bedrijven om te beginnen? Goed idee. 

 

In de beste jaren mislukt 20 procent van de kleine bedrijven in het eerste jaar, en 50 procent binnen vijf jaar. 

 

En laten we eerlijk zijn: Een bedrijf starten in 2022 is niet meer zo eenvoudig als vroeger. Tegenwoordig moeten we rekening houden met COVID-19, de daaruit voortvloeiende economische recessie en een turbulent politiek landschap. 

 

Maar omdat de wereld nu een beetje gek is, wil dat niet zeggen dat je geen succesvol bedrijf kunt beginnen. 

 

Er is een oud Chinees spreekwoord dat luidt: “Als de wind der verandering waait, bouwen sommige mensen muren, anderen bouwen windmolens.” 

 

Maar welk type “windmolen” moet u bouwen?

 

In deze strategische gids vindt u 15 van de meest winstgevende kleine bedrijven om te openen in 2022, samen met tips over waarom ze een goede  kunnen zijn.

 

Laten we er eens induiken.

 

Inhoud van de postToon

 

1. E-commerce

Wanneer een groot deel van de wereld zich thuis isoleert en de stap naar winkels en winkelcentra actief vermijdt, is het geen wonder dat e-commerce in de lift zit.

 

Meest Winstgevende Kleine Bedrijven Sectoren: E-commerce Groei

Dus, als u op zoek bent naar de meest winstgevende kleine zakelijke ideeën, overweeg dan de verkoop van producten online.

 

U kunt vrijwel alles online verkopen – van meubels en huishoudelijke artikelen tot mode en kousen. Je zou zelfs op de pandemie mee kunnen liften en fashion-forward maskers kunnen verkopen.

 

Meest Winstgevende Ideeën voor Kleine Ondernemingen: Verkoop maskers online

Bovendien is het nog nooit zo eenvoudig geweest om een e-commercebedrijf te beginnen.

 

U kunt bijvoorbeeld het Shopify-platform gebruiken om in enkele minuten een e-commercewebsite te maken – meld u aan voor de gratis proefversie om te beginnen.

 

Meest winstgevende kleine bedrijven om te bezitten: Ecommerce winkel

Je kunt Handshake ook gebruiken om producten te kopen van een aantal van de beste, met de hand geselecteerde, geverifieerde groothandelaren in de VS.

 

Hey, schaamteloze plugs zijn eerlijk spel als ze zo nuttig zijn, toch?

 

2. Dropshipping

Als je niet het geld hebt om groothandel inventaris vooraf te kopen om online te verkopen, maak je geen zorgen. U kunt altijd beginnen met een dropshipping e-commerce bedrijf.

 

Met deze kleine business idee, kunt u bouwen aan een online winkel, producten toevoegen, en dan beginnen marketing ze online om de verkoop te krijgen. 

 

Dan, wanneer je een verkoop land, zal de bestelling automatisch worden doorgestuurd naar uw leverancier, die het product verzenden naar uw klant voor u en ontvangen hun deel van de verkoop.

 

Meest winstgevende kleine onderneming in de VS: Dropshipping

Dropshipping moet behoorlijk ingewikkeld zijn om op te zetten, toch? Nope. Met een dropshipping tool als Oberlo, kunt u aan de slag in een paar minuten.

 

De meest winstgevende kleine onderneming: Dropshipping met Oberlo

Oh, en heb ik al gezegd dat het gratis is om te beginnen?

 

Zodra je een account hebt aangemaakt, kun je op zoek gaan naar producten om te verkopen. Je kunt bijvoorbeeld besluiten om een back-to-school productwinkel te beginnen, zodat je kunt profiteren van de toename van scholen die weer open gaan na een lange sluitingsperiode.

 

3. Print-on-Demand

Een van de nadelen van dropshipping is dat je niet kunt merken de producten en verpakkingen die u verkoopt. Dit kan maken het een beetje moeilijker om jezelf te onderscheiden van andere verkopers online.

 

U kunt dit probleem echter omzeilen door gebruik te maken van een print-on-demand dienst.

 

Meest winstgevende kleine bedrijven: Print-on-Demand met Shopify

Print-on-demand werkt op dezelfde manier als dropshipping, behalve – je raadt het al – je leverancier zal je ontwerpen afdrukken op de producten die je kiest voordat ze naar je klanten worden verzonden.

 

Je kunt allerlei soorten producten verkopen, zoals kleding, huishoudelijke artikelen, sieraden, strandaccessoires en meer. Bekijk enkele ideeën van print-on-demand service Printful:

 

Meest Winstgevende Eenmanszaak: Afdrukken op aanvraag met Printful

Nogmaals, het is gemakkelijk om dit kleine business idee op te starten. Meld u gewoon aan voor Shopify en installeer een print-on-demand app, zoals Printify, Printful, of teelaunch.

 

Meest winstgevende bedrijven om vanuit huis te beginnen: Print-on-Demand Apps

 

4. Koffie Abonnementen

Veel koffieshops, vroeger het centrum van ontmoetingen en romantiek tijdens de lunchpauze, hebben hun deuren voorgoed gesloten of zijn gereduceerd tot rijen op de stoep. 

 

De koffiemarktonderzoeksgroep Allegra World Coffee Portal meldt zelfs dat COVID-19 het afgelopen jaar 24 procent van de totale waarde van de Amerikaanse coffeeshopmarkt heeft gedood.

 

Het is geen wonder dat veel mensen besloten hebben hun dagelijkse cafeïneslag in eigen hand te nemen en hun koffie te laten bezorgen.

 

Het resultaat? Koffie-abonnementsdiensten zouden in 2022 wel eens een van de meest winstgevende kleine bedrijven kunnen zijn om te bezitten.

 

Het nadeel? Koffie is een vers product dat na verloop van tijd muf wordt. 

 

Dus, hoe kun je de verkoop laten stromen zodat je voorraad niet afneemt? Kijk eens naar een Shopify dropshipping app genaamd Dripshipper. Met deze kleine app kun je dropshipped verse koffie online verkopen onder je eigen merk. (Liever verkopen zonder te laten zien? Blader door onze a foodie’s dream collectie om hoogwaardige koffieproducten van andere merken te vinden).

 

Meest winstgevende kleinschalige onderneming: Dropship Koffie met Dripshipper


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/