Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Verbouwen

Directie units kopen: groeiende trend

De laatste jaren is het een trend geworden in Nederland: bouwbedrijven en klussenbedrijf die geen bouw-units meer huren, maar kiezen voor directie units kopen en die flexibel in te zetten op de gewenste locatie. Deze ontwikkeling heeft niet alleen te maken met de economische groei van de laatste jaren.

Nut van directie units kopen

Een rol speelt ook het feit dat steeds meer ondernemers in de bouw en uitvoerders inzien dat een directie unit op de bouwplaats echt nut heeft. Wat is dit nut precies? De belangrijkste voordelen van bouwunits voor de directie zijn:

  1. Als directielid zit u dicht bij de werkvloer en kunt u projecten, indien nodig, snel bijsturen.
  2. Directie units kopen heeft, naast de korte lijntjes met de werkvloer, als ander voordeel dat u minder overheadkosten hoeft te maken.
  3. Met een bouwkeet kunt u op een voordelige manier snel extra kantoorruimte creëren zonder te hoeven bouwen. Verder heeft u uiteraard ook geen onderhoudskosten als u een of meer nieuwe directie units aanschaft.

Mogelijkheden directie units

U kunt bij meerdere aanbieders directie units kopen. Brouwer Nijkerk is zo’n aanbieder. Zij onderscheiden zich van andere aanbieders door het ruime aanbod aan directie units, zoals schakelbare flex units en replacer units. Maar ook de duurzame productie, de sterke materialen en de scherpe prijzen zijn uniek! Bezoek snel de website Brouwernijkerk.nl voor meer vrijblijvende informatie!