Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Webdesign

Instore interactive om klanten te betrekken bij producten

Als mensen tegenwoordig op zoek zijn naar een bepaald product kijken ze vaak eerst op internet. Op een website of in een webwinkel vind je vaak al de nodige informatie en worden ook veel producten besteld. Komen de klanten daadwerkelijk naar je winkel met het doel iets aan te schaffen? Dan kun je gebruik maken van instore interactive om ze informatie te verstrekken.

Klant zoekt zelf productinformatie op een scherm

Instore interactive is een toepassing van beeldschermcommunicatie. Bij deze vorm van communicatie met de klant kunnen grote of kleine beeldschermen ingezet worden. Bij instore interactive wordt hoofdzakelijk met kleine schermen gewerkt. Deze staan in de onderneming of winkel en kunnen door de klant zelf bediend worden. Er kan informatie op getoond worden omtrent bepaalde producten zodat de klant kan zien wat de kenmerken daarvan zijn.

 

Zelf bestellen mogelijk

Daarnaast bestaat vaak de mogelijkheid om via een dergelijk scherm een product te bestellen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een product dat op maat gemaakt dient te worden? Dan kun je de gewenste maten aangeven en het product zelf bestellen. Veel klanten willen graag zelf de touwtjes in handen hebben en bestellen wat ze willen. Door middel van instore interactive kan dit mogelijk gemaakt worden.

Kijk of instore interactive voor jouw onderneming geschikt is

Heb je zelf een onderneming en ben je geïnteresseerd in het gebruik van beeldschermcommunicatie? Dan neem je het beste even contact op met QYN om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Wellicht is instore interactive een goede optie maar er zijn nog andere toepassingen mogelijk. Zij kijken altijd wat het beste is voor jouw bedrijf en geven op basis daarvan hun advies. Zij regelen het gehele proces voor je zodat je zelf nergens geen omkijken meer naar hebt.

Bezoek de link voor meer info :