Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Webdesign

Goedkope website laten maken

Ik zal door SiteToGo een goedkope website laten maken. Voor mijn bedrijf ben ik namelijk op zoek naar een nieuwe website. Wij hebben er al een. Maar die is heel erg verouderd. Daarom is het tijd voor verandering! Een nieuwe responsive website die dus ook op mobiel en tablet goed leesbaar is. En daarnaast met mooie grote knoppen die bezoekers tot actie aanzet.

Googelen op goedkope website laten maken

Om een webdesign bureau te vinden, ben ik op goedkope website laten maken gaan Googelen. En al gauw vond ik SiteToGo. Daar zag ik dat zij websites maken voor een goedkope prijs van €450,-. Ik zag concurrenten met lagere prijzen in het stukje tekst in Google, maar had al van anderen gehoord dat dat alleen voor een homepagina is. En wanneer je er meer wilt, je een paar honderd euro boven de prijs van SiteToGo zit. Daarom besloot ik om een kijkje te nemen naar de website voorbeelden van SiteToGo. Al gauw zag ik de meest mooie websites voorbij komen. Allemaal heel erg anders en op het eerste oog zeker niet veel op elkaar lijkend. Ik heb dan ook SiteToGo opgebeld om enkele vragen te stellen. Een vriendelijk klinkende persoon nam aan de andere kant van de lijn op en beantwoordde mijn vragen. Zoals bijvoorbeeld hoe zij te werk gaan. Degene antwoordde dat er telefonisch contact opgenomen zal worden door de website bouwer. En dat die dan de wensen gaan doornemen wat betreft de kleuren en wat voor een uitstraling de goedkope website moet gaan kijken.

Website laten maken door SiteToGo

Daarom besloot ik dan ook om mijn website te laten maken door SiteToGo. Zij hebben zoveel ervaring (400 a 500 websites gemaakt) dat dit wel goed moest zijn! En ik ben uiteindelijk ook heel erg blij dat ik mijn website heb laten maken door dit webdesign bureau uit Veenendaal. Het is namelijk heel erg mooi geworden en ik heb er nu al klanten van gekregen.

Bezoek de link voor meer info :