Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Woning en Tuin

Houten vloeren Veenendaal

Voor mijn woning ben ik op zoek naar houten vloeren Veenendaal. Ik ben vanuit het westen van het land verhuisd naar Veenendaal en zoek daarvoor nu dus een nieuwe houten vloer. Er ligt momenteel een lamelparket vloer hier, maar deze is heel erg lelijk geworden. Daarom zou ik graag een nieuwe willen. Maar waar moet ik die kopen? Ik ben nog totaal niet bekend in Veenendaal en omstreken. Daarom ben ik gaan Googelen.

Googelen op houten vloeren Veenendaal

Ik ben dus op houten vloeren Veenendaal gaan Googelen. En al gauw kwam ik Bax Houthandel tegen. Ik las dat zij vlak bij Veenendaal een vestiging hebben. Ook viel het mij op dat zij voor een lage prijs hun houten vloeren verkopen. Vervolgens las ik dat dat komt doordat zij hun houten vloeren zelf produceren en daardoor de prijs laag kunnen houden. Perfect! En die vloeren bleken zij ook nog eens te maken in de vestiging vlak bij Veenendaal. Ik ben daar dus zo snel mogelijk een kijkje wezen nemen. En dat moment was het aanstaande weekend al.

Bax Houthandel bezoeken

Ik ben dus vanuit Veenendaal naar de dichtstbijzijnde vestiging van Bax Houthandel gereden. Daar aangekomen gaf ik bij de balie aan dat ik een afspraak heb gemaakt met een verkoper. Laatstgenoemde kwam er direct aan en wees mij hartelijk welkom te zijn bij Bax Houthandel. Wij zijn direct naar de showroom gelopen. Daar zag ik de meest mooie houten vloeren opgesteld staan. Maar toch wou ik graag zien hoe deze worden gemaakt. Daarop nam de verkoper mij mee naar de fabriek, waar alles geproduceerd wordt. Ik keek mijn ogen uit. Het was zo groot! En alle houten vloeren zagen er heel erg goed uit!

Uiteindelijk heb ik voor een hele mooie eiken houten vloer gekozen. Deze komen ze volgende week in mijn woning in Veenendaal erin leggen. Ik ben benieuwd!

 

Bezoek de link voor meer info :

Gerelateerde artikelen

Wandtegels restpartijen

Wat zijn de verantwoordelijkheden van een professionele slotenmaker ?

Vloerisolatie