Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Vervoer en transport

Touringcar huren voor een dagtocht

Voor een dagtocht moet ik een touringcar huren bij Noot. Alleen weten wij ook nog niet waar wij naartoe willen met het dagje-uit. En daarnaast hebben wij dus ook nog geen vervoersbedrijf voor een touringcar die ons gaat rondrijden. Echter hoorde ik van mijn buren dat Noot Personenvervoer heel erg goed is. Ik besloot om op de website te gaan kijken en wat zij te bieden hebben

Website touringcar huren Noot

Op de website van touringcar huren Noot zag ik dat zij ook een overzicht van dagtochten hebben. Ideaal! Ik heb namelijk nog geen idee naar wat voor een dagtocht wij willen gaan. Daarom ga ik kijken in het overzicht of dat hier iets interessants tussen staat. Degene die meegaan met het dagje-uit zijn met name ouderen. Hier moet dan natuurlijk ook rekening mee worden gehouden. Al gauw vond ik de folklore middag. Dit zag er erg leuk uit op het plaatje! Op de website staat dat er die dag sprake zal zijn van dans, muziek, zang en allerlei van dat soort dingen in klederdracht van rond 1900. Hartstikke Oud Hollands dus! Het lijkt mij dan ook een erg goed idee om daar naartoe te gaan met het dagje-uit.

Noot bellen

Ik belde Noot en vertelde mijn verhaal van dat we een dagje-uit willen met een flinke groep ouderen. En dat wij dan interesse hebben in de folklore middag. Plus dan natuurlijk ook het vervoer met een touringcar naar Harskamp. Wij hebben alles afgehandeld en aangegeven wanneer we van elkaar verwachten dat we daar naartoe zouden gaan. De rest zou Noot zelf regelen.

Het dagje uit was heel erg leuk en iedereen heeft hartstikke genoten. De chauffeur was erg vriendelijk naar alle ouderen toe. Iedereen was dan ook erg blij met dit dagje uit. En ook met het vervoer daar naartoe, en terug, met de touringcar van Noot. Dus wil je een touringcar huren? Ga naar Noot Personenvervoer!

 

Bezoek de link voor meer info :