Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Zakelijke dienstverlening

Incassobureau

Afgelopen weken heb ik met incassobureau Van Loon gewerkt. Voor het eerst in zoveel jaren dat ik een ondernemer ben, heb ik last met het verzamelen van mijn factuur bedragen. Paar klanten wouden zijn laatste facturen niet betalen en heb ik lang moeite mee gehad om het geld te verzamelen. Mijn klanten betalen normaal gesproken altijd op tijd alle openstaande facturen, dit keer lukte het niet. Vervolgens heb ik paar keer een herinnering gestuurd en geprobeerd mijn geld te verzamelen. Na paar mislukte pogingen, een geen gelukte telefoon contacten heb ik besloten om een incasso bureau in te schakelen.

Incassobureau vinden

Het was niet makkelijk om een incassobureau te vinden. Ik heb veel op Google gezocht en collega’s gevraagd of zij tips hebben. Via een collega kwam ik op de website van incasso advocaten van Loon. Een goede combinatie van advocaten en incasso medewerkers die zijn best doen om klanten te helpen met debiteuren. Een incasso bureau met 89% slagingspercentage en hoog opgeleide medewerkers. Ik heb contact formulier ingevuld met mijn verhaal en de nodige documenten bijgevoegd. Binnen 24 uur waren de incassoadvocaten al aan de slag gegaan met de eerste sommatiebrief. Deze incasso bureau doet alle mogelijke moeite om het geld binnen te krijgen, ook al is het een klein bedrag.

Ervaring

Ik heb een top ervaring met incasso advocaten. Het is een incasso bureau dat ieder dossier echt direct oppakt. Top snelheid en persoonlijke aanpak zijn een verademing. De samenwerking was prima en vrij snel een top resultaat. Het geld was binnen en het koste mijn nachtrust niet.

Incassobureau incassoadvocaten is de perfecte oplossing voor uw problemen zonder tijdverlies. Ik ben blij met mijn resultaat en als ik in de toekomst weer een incasso bureau nodig heb, maak ik zeker weer gebruik hiervan!

Ga nu naar incassoadvocaten.nl om de oplossing voor jouw problemen te vinden!

Bezoek de link voor meer info :