Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Bedrijven

Een trend

Nederland kent een boel bedrijven. We kennen allemaal de grote bouwmarkten die in het hele land verspreid zitten. Ook zitten er gigantische internationale bedrijven gevestigd in Nederland. Dit wordt bewust gedaan, niet omdat Nederland zo centraal ligt, omdat Nederland erg vriendelijk is naar buitenlandse bedrijven. Door legale spelletjes kunnen grote internationale bedrijven in Nederland genieten van lage belastingpercentages. Maar op het moment zijn eigen de enigste categorie bedrijven die in Nederland groei zien de kleine bedrijven waaronder eenmansbedrijven. Alle andere categorieën, zoals middelgrote bedrijven, zien een afname in de laatste jaren. Steeds meer grotere bedrijven verdwijnen en steeds meer kleine bedrijven komen ervoor in de plaats.

 

Het is een trend die zich al jaren ontwikkelt in Nederland. Kleine bedrijven komen veel tevoorschijn. De nieuwe bedrijven en nieuwe ondernemers hebben alleen nog weinig ervaring op gebied van ondernemen en starten van kleine ondernemingen, de meeste ervan. De werkdruk wordt vaak door enthousiaste ondernemers onderschat. Ze hebben vaak een fantastische houding en een prachtig idee, maar zijn de wereld van ondernemen nog niet gewent. Het ene moment ben je bezig met een klant of een vergadering terwijl je tegelijkertijd gebeld wordt door een mogelijke klant. Je moet ongelooflijk veel dingen tegelijk kunnen doen die niet genegeerd kunnen worden. Je kan een mailtje beantwoorden even uitstellen, maar kan een telefoontje niet naar voicemail laten gaan. Dat geeft weer een vreselijke indruk.

 

Een telefonische oproep is een prachtig voorbeeld van een activiteit dat zich veel voordoet en ook niet genegeerd kan worden. Het lijkt niet zo belangrijk, een ander zou het kunnen doen, maar het is geen optie de oproep te negeren om in je focus te kunnen blijven. Gelukkig zijn er voor dit soort lastige problemen altijd weer verschillende oplossingen. Een antwoordservice kan u hierbij helpen. Wanneer u een persoonlijke telefoniste wenst dan kunt u ook kiezen voor een telefoonservice om deze vervelende taak uit handen te geven.

Bezoek de link voor meer info : http://www.antwoordservice-telefoonservice.nl

Gerelateerde artikelen

De beste camera’s bij de achteruitrijcamerawinkel

De kaak

Isolatie spouwmuur aanbrengen verlaagt uw energiefactuur.