Oost Brabant in Bedrijf
Image default
Zakelijk

Overtuig potentiële klanten met een offerte

Een offerte is een uitgebreide prijsopgave. Bij een offerte wordt benoemd welke werkzaamheden uitgevoerd gaan worden. Het is een voorstel die naar de klant wordt gestuurd. Zo staat er concreet vermeld wat er gaat gebeuren en hoeveel dit gaat kosten. Zo komt niemand voor verrassingen te staan. Het aanbieden van offertes kan klanten mogelijk over te streep trekken omdat ze precies weten hoeveel het gaat kosten en wat er gaat gebeuren. Een offerte biedt in principe dat extra steuntje.

 

 

Als bedrijf zijn offertes maken een must. Het maken van offertes wordt door veel mensen als een klus beschouwd die ze maar al te graag uit handen willen geven. Maar wist je dat je een offerte maken gratis kunt?

 

Als je online offertes maakt kan je verschillende gegevens invullen zodat deze voortaan automatisch ingevuld worden. Enkele belangrijke elementen die op een offerte moeten staan zijn de offertedatum en vervaldatum. Zaken zoals de voorwaarden en natuurlijk de handtekening zijn ook belangrijk om te vermelden en toe te voegen. Een voordeel van het maken van offertes online is dat je een digitale handtekening hebt. Wat ook fijn is dat je een mooi overzicht hebt van je offertes. Zijn er offertes die verlopen zijn? Of misschien wel goedgekeurd of afgekeurd? Zo weet je precies wat de status van je offertes zijn en wat je verkoop prestaties zijn. Benieuwd of offertes online maken iets voor jou is? Ontdek de tool via de website en probeer het gratis uit!